Schilderwerk woningen in Ede

Voor een nieuwbouwproject in Ede mochten wij het schilderwerk binnen verzorgen. Het ging om 41 nieuwbouwwoningen die gebouwd zijn op het terrein van de voormalige Mauritskazerne. De woningen zijn gebouwd in opdracht van corporatie Woonstede, maar de bouw is uitgevoerd door Bouwbedrijf Kreeft B.V. Het schilderwerk betrof het houtwerk binnen de woning in de kleur RAL 9001 crèmewit, zoals de trap op bovenstaande foto.

De 41 woningen worden ‘Flex-Valley woningen’ genoemd. Dit nieuwbouwproject voor sociale huurwoningen is een concept dat ontwikkeld is door bouwbedrijven uit de regio (waaronder Bouwbedrijf Kreeft B.V.). De meerwaarde van het project is, dat woningen in zes maanden klaar zijn voor bewoning. Dat is 6 maanden sneller dan normaal gesproken nodig is.

Bouwbedrijf Kreeft B.V. is een bedrijf waarmee wij regelmatig samenwerken. Het familiebedrijf is ontstaan in 1886 en begonnen als metselaar van waterputten. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een erkend bouwbedrijf met ruim 40 medewerkers in dienst.