Vastgoedbeheerders

Vastgoedbeheerders

Als vastgoedbeheerder is het uw grootste belang om de waarde van uw pand te behouden. Goed onderhoud aan uw panden kan daarom niet ontbreken. Achterberg Schilders helpt u daar graag bij. Ook in noodsituaties staan wij voor u klaar.

Waardebehoud van uw pand

Achterberg Schilders heeft deskundige inspecteurs die eerst de panden inspecteren en bekijken wat er aan onderhoud nodig is. Vervolgens stellen wij in overleg met u een plan op voor het onderhoud. Onze vakmensen zorgen er zo voor dat uw panden altijd in optimale conditie zijn. Zo behouden de panden hun waarde. Ook bespaart u op onvoorziene reparatiekosten aan uw pand.

Directe hulp bij onvoorziene situaties

Uiteraard kan het voorkomen dat u vanwege een inbraak of schade door storm delen van uw pand moet repareren. Wij begrijpen dat u in deze situatie zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om deze schades te verhelpen, zodat het ongemak zo snel mogelijk verholpen is.

Resultaatgericht Vastgoed onderhoud

Als vastgoedbeheerder wilt u zoveel mogelijk duidelijkheid en structuur. Tijd is geld en dat snappen wij bij Achterberg Schilders maar al te goed. Daarom hebben wij resultaatgericht vastgoed onderhoudsplan. Hierbij worden er afspraken gemaakt voor de lange termijn. Zo hoeft u geen externe bureaus meer in te schakelen of te onderhandelen over contracten. Wij kijken naar de benodigde werkzaamheden en voeren deze voor u uit in een langdurige samenwerking.