Vastgoedbeheerders

Vastgoedbeheerders

Als vastgoedbeheerder is het uw grootste belang om de waarde van uw pand te behouden. Goed onderhoud aan uw panden kan daarom niet ontbreken. Achterberg Schilders & Onderhoud helpt u daar graag bij. Ook in noodsituaties staan wij voor u klaar.

Waardebehoud van uw pand

Achterberg Schilders & Onderhoud heeft deskundige inspecteurs die eerst de panden inspecteren en bekijken wat er aan onderhoud nodig is. Vervolgens stellen wij in overleg met u een plan op voor het onderhoud. Onze vakmensen zorgen er zo voor dat uw panden altijd in optimale conditie zijn. Zo behouden de panden hun waarde. Ook bespaart u op onvoorziene reparatiekosten aan uw pand.

Directe hulp bij onvoorziene situaties

Uiteraard kan het voorkomen dat u vanwege een inbraak of schade door storm delen van uw pand moet repareren. Wij begrijpen dat u in deze situatie zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om deze schades te verhelpen, zodat het ongemak zo snel mogelijk verholpen is.

Resultaatgericht Vastgoed onderhoud

Als vastgoedbeheerder wilt u zoveel mogelijk duidelijkheid en structuur. Tijd is geld en dat snappen wij bij Achterberg Schilders & Onderhoud maar al te goed. Daarom hebben wij een resultaatgericht vastgoed onderhoudsplan. Hierbij worden er afspraken gemaakt voor de lange termijn. Zo hoeft u geen externe bureaus meer in te schakelen of te onderhandelen over contracten. Wij kijken naar de benodigde werkzaamheden en voeren deze voor u uit in een langdurige samenwerking.