Glasschadeherstel op hoogte

Bij Achterberg Schilders kunt u ook terecht als u een kapotte ruit heeft of als u uw glas wilt vervangen. Zelfs op grote hoogte! Zo hebben wij onlangs in opdracht van DHG de ruit vervangen van een kantoorpand in Ede.

Gehard en gelaagd glas met kleurcoating

De kapotte ruit van het kantoorpand bevond zich op grote hoogte. Daarom hebben wij met behulp van een hoogwerker en een hijskraan de ruit vervangen. Bij deze klus ging het om gehard en gelaagd glas met een gekleurde coating.

Gehard gelaagd glas is extra veilig. Dit glas is extra sterk en breekt niet snel. Mocht het toch breken, dan heeft het als voordeel dat het glas niet in kleine deeltjes uit elkaar valt. De gekleurde coating heeft als voordeel dat de zon minder vel naar binnen schijnt. Dat is wel zo prettig in een kantoorruimte.

DHG

DHG is belegger in vastgoed en het ontwikkelen van hoogwaardige vastgoedprojecten. Ze ontwikkelen, verhuren, beleggen en onderhouden vastgoed in eigen beheer.

Vraag een offerte aan

Wilt u ook uw glas vervangen? Ga dan naar onze website, geef aan welk type glas u nodig heeft en u ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Of bekijk hier welk type glassoorten u bij ons kunt bestellen.