Zorgsector

Zorgsector

Als zorginstelling is uw belangrijkste taak om goede zorg te leveren. Een comfortabele huisvesting voor uw cliënten is daarbij erg belangrijk. Achterberg Schilders & Onderhoud helpt u daarom graag bij het creëren en behouden van een prettige woonomgeving voor uw cliënten. Wij nemen graag uw zorgen op ons.

Onderhouden van uw schilderwerk

In iedere zorginstelling is veel schilderwerk te vinden, zoals geschilderde deuren en kozijnen. Al dit soort schilderwerk heeft onderhoud nodig. Maar denk ook aan al het aanwezig behang. Ook dit zal regelmatig vervangen moeten worden. Onze ervaren schilders en behangers nemen deze taak graag van u over. Door de jaren heen hebben wij bij verschillende zorginstellingen schilderwerk en behangwerk verricht.

Verzekerd van kwalitatief en betrouwbaar onderhoud

Wanneer uw pand voorzien is van mooi schilderwerk, is het fijn om te weten dat u de komende jaren verzekerd ben van goed onderhoud. Met ons onderhoudsplan bent u de komende tien jaar verzekerd van kwalitatief en betrouwbaar onderhoud aan uw pand. Een pand dat goed is onderhouden, draagt bij aan het comfort van uw cliënten én het voorkomt onvoorziene reparaties.