Retailbedrijven

Retailbedrijven

Een mooie uitstraling van uw pand draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Verhuist u naar een nieuw pand? Of wilt u uw huidige winkel een nieuwe uitstraling geven? Achterberg Schilders & Onderhoud regelt dit graag voor u.

Onderhouden van uw schilderwerk

Bij ieder bedrijf is veel schilderwerk te vinden, zoals geschilderde deuren en kozijnen. Al dit soort schilderwerk heeft onderhoud nodig. Maar denk ook aan al het aanwezig behang. Ook dit zal regelmatig vervangen moeten worden. Onze ervaren schilders en behangers nemen deze taak graag van u over. Door de jaren heen hebben wij bij verschillende bedrijven schilderwerkzaamheden verricht.

Verzekerd van kwalitatief en betrouwbaar onderhoud

Wanneer uw pand voorzien is van mooi schilderwerk, is het fijn om te weten dat u de komende jaren verzekerd bent van goed onderhoud. Met ons onderhoudsplan bent u de komende tien jaar verzekerd van kwalitatief en betrouwbaar onderhoud aan uw pand. Met een pand dat goed is onderhouden voorkomt u onvoorziene reparaties.

Directe hulp bij onvoorziene situaties

Is er ingebroken in uw pand? Of heeft u schade door een brand of storm? Ook dan kan reparatie aan uw pand nodig zijn. Wij begrijpen dat u in deze situatie zo snel mogelijk geholpen wilt worden. In deze situaties staan wij daarom 24/7 voor u klaar om deze schades te verhelpen, zodat het ongemak voor u en ook uw klanten zo snel mogelijk verholpen is.