Monumentaal schilderwerk

Monumentaal schilderwerk

Bent u op zoek naar een vakkundig schilder voor uw monumentale pand? Achterberg Schilders & Onderhoud is ervaren in monumentaal schilderwerk. Vakkundig en met oog voor detail conserveren we uw monumentale woning of pand en zorgen we voor een fraai, karakteristiek resultaat. Kiezen voor Achterberg Schilders & Onderhoud is kiezen voor nette vakschilders met aandacht voor uw monumentale schilderwerk.

Monumentenschilder

Het onderhouden en restaureren van monumentale gebouwen vergt vakmanschap en expertise. Periodiek schilderwerk is belangrijk om uw monumentale pand in goede staat te houden. Duurzaamheid, esthetiek en ambacht zijn van groot belang. Een monumentaal pand behouden of onderhouden in de stijl die past bij het onderdeel is een behoorlijke klus. Achterberg Schilders & Onderhoud heeft decennia ervaring op het gebied van monumentaal schilderwerk en onderhoud. Wij helpen u hier graag bij.

Karakteristieke sfeer

Wij geloven dat goed onderhoud aan monumentale panden de historische kenmerken van een pand in stand kan houden. Zo blijven ze voor volgende generaties behouden.

Bij het uitvoeren van schilderwerkzaamheden aan monumentale panden onderzoeken wij (of laten wij onderzoeken) welke onderdelen van het monument historische waarde hebben. Ook onderzoeken wij of er monumentale verflagen zijn. Aan de hand van deze informatie – én door de restauratieladder toe te passen voor de juiste restauratiecategorie – bepalen we de werkwijze. Kleuren zijn daarbij ook van groot belang. Zijn de historische kleuren niet bekend? Dan kunnen wij ook een kleurhistorisch onderzoeken laten uitvoeren.

Samen kiezen we de juiste rijke, authentieke kleuren. We werken uitsluitend met de beste kwaliteit lakken en muurverf. Bij restauratie schilderwerk houden we de oorspronkelijke ambiance van het gebouw in gedachten. We gebruiken waar mogelijk verf met vergelijkbare eigenschappen en hanteren dezelfde techniek. Het resultaat is een fraai monumentaal pand dat beschermd is tegen de elementen en karakter en sfeer uitademt.

Meer info over monumentaal schilderwerk?

Wilt u monumentaal schilderwerk laten uitvoeren door een vakkundig specialist? Achterberg Schilders & Onderhoud adviseert u graag en gaat graag met aandacht voor uw monumentale pand voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Monumentaal schilderwerk

Een offerte voor uw Monumentaal schilderwerk?

Wilt u monumentaal schilderwerk laten uitvoeren door een vakkundig specialist? Achterberg Schilders & Onderhoud adviseert u graag en gaat graag met aandacht voor uw monumentale pand voor u aan de slag. Vraag vrijblijvend een offerte aan.