Monumentaal schilderwerk

Monumentaal schilderwerk

Bent u op zoek naar een vakkundig schilder voor uw monumentale pand? Achterberg Schilders & Onderhoud is ervaren in monumentaal schilderwerk. Vakkundig en met oog voor detail conserveren we uw monumentale woning of pand en zorgen we voor een fraai, karakteristiek resultaat. Kiezen voor Achterberg Schilders & Onderhoud is kiezen voor nette vakschilders met aandacht voor uw monumentale schilderwerk.

Monumentenschilder

Het onderhouden en restaureren van monumentale gebouwen vergt vakmanschap en expertise. Periodiek schilderwerk is belangrijk om uw monumentale pand in goede staat te houden. Duurzaamheid, esthetiek en ambacht zijn van groot belang. Een monumentaal pand behouden of in de oorspronkelijke staat terugbrengen is een behoorlijke klus. Achterberg Schilders & Onderhoud heeft decennialange ervaring op het gebied van monumentaal schilderwerk en onderhoud. Wij helpen u hier graag bij.

Karakteristieke sfeer

Wij geloven dat monumentaal schilderwerk een monumentaal pand moet versterken of in stand houden. Bij schilderwerkzaamheden aan een monumentaal pand vormen de monumentale waarden van het pand de basis bij het maken van keuzes. We nemen de oude verflagen onder de loep, om te zien welke mogelijke historische kleuren verborgen zitten. Samen met u kiezen we de juiste rijke, authentieke kleuren. We werken uitsluitend met de beste kwaliteit lakken en muurverf. Bij restauratie schilderwerk houden we de oorspronkelijke ambiance van het gebouw in gedachten. We gebruiken waar mogelijk verf met vergelijkbare eigenschappen en hanteren dezelfde techniek. Het resultaat is een fraai monumentaal pand dat beschermd is tegen de elementen en karakter en sfeer uitademt.

Meer info over monumentaal schilderwerk?

Wilt u monumentaal schilderwerk laten uitvoeren door een vakkundig specialist? Achterberg Schilders & Onderhoud adviseert u graag en gaat graag met aandacht voor uw monumentale pand voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.