Vereniging van Eigenaren

Vereniging van Eigenaren

Als VvE is het belangrijk dat u het onderhoud aan de woningen van uw bewoners goed regelt. Een comfortabele huisvesting is erg belangrijk. Achterberg Schilders helpt u daarom graag bij het creëren en behouden van een prettige woonomgeving voor uw bewoners. Hierin ontzorgen wij u graag.

Onderhouden van uw schilderwerk

In ieder wooncomplex is veel schilderwerk te vinden, zoals geschilderde kozijnen, deuren en gevels. Al dit soort schilderwerk heeft onderhoud nodig. Onze ervaren schilders nemen deze taak graag van u over. Gaat het om werkzaamheden in een appartementencomplex? Ook dan staan wij voor u klaar.

Weten welke kosten u de komende jaren kunt verwachten

Als VvE heeft u een onderhoudsbudget. Daarom is het erg fijn wanneer u weet welke kosten u de komende jaren kunt verwachten. Het is daarom belangrijk om het schilderwerk van uw pand regelmatig te onderhouden. Bij Achterberg Schilders kunt u een onderhoudsplan afsluiten voor al uw schilderwerk, zodat het er altijd perfect uitziet.

Meerjarig Onderhoudsplan

Een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) zorgt ervoor dat uw pand 10 jaar lang voor u onderhouden wordt. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Het voordeel van een meerjarig onderhoudsplan is dat uw pand elk jaar geïnspecteerd en onderhouden wordt, waar nodig is. U weet vooraf wat de kosten zijn op de korte en lange termijn. Voor u geen gedoe en uw pand ziet er altijd netjes uit!