Vereniging van Eigenaren

Vereniging van Eigenaren

U bent een VVE(-beheerder) en u zoekt een vakkundige schilder- en onderhoudspartner voor uw VVE? U wilt kwaliteit en de zekerheid van een goed onderhouden gebouw, maar geen langdurige juridische contracten?

Onderhouden van uw schilderwerk

Achterberg Schilders & Onderhoud ondersteunt Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) met hoge kwaliteit schilderwerk, glasdiensten, onderhoud en renovatie. Wij gaan verder dan vakwerk alleen. Een breed dienstenpakket, duidelijke, nette communicatie, goede service, een 24 uurs-glasdienst en garantie op ons werk zorgen dat u het onderhoud met een gerust hart aan ons zult overlaten.

Totaalpakket onderhoudswerk voor VVE

Wij werken al jaren prettig samen met zowel grote als kleine VVE’s in midden-Nederland. Ons totaalpakket aan diensten varieert van schilderwerk en advies tot verduurzaming en renovatie, van glasdiensten en kozijnvervanging tot gevelreiniging en dakreparaties. Dit heeft als voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor het totale onderhoud van uw gebouw. En dat scheelt u tijd en geld.

Meerjarig Onderhoudsplan

Een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) zorgt ervoor dat uw pand 10 jaar lang voor u onderhouden wordt. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Het voordeel van een meerjarig onderhoudsplan is dat uw pand elk jaar geïnspecteerd en onderhouden wordt, waar nodig is. U weet vooraf wat de kosten zijn op de korte en lange termijn. Voor u geen gedoe en uw pand ziet er altijd netjes uit!

Intentieovereenkomst

Wij houden van heldere afspraken en leggen deze vast in een intentieovereenkomst. Zo weet u zeker dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw pand, maar hoeft u zich niet voor een lange periode contractueel vast te leggen. Kwaliteit staat voorop en onze service en garantie bieden u de zekerheid van goed onderhouden woningen binnen uw VVE.

Vereniging van Eigenaren in Driebergen

Frits Kessel & Kees Verster

“Achterberg heeft in september/oktober 2020 ongeveer 70% van het buitenschilderwerk van ons appartementengebouw (18 appartementen, 4 verdiepingen) in Driebergen uitgevoerd; de resterende 30% is in 2022 uitgevoerd. Achterberg bleek stipt, snel en flexibel in de offertefase en opnieuw in de uitvoeringsfase. Bovendien blijkt het schilderwerk van prima kwaliteit; bestuur en bewoners zijn zeer tevreden over het resultaat en ook over de houding van de medewerkers.”

7 redenen om als VVE met Achterberg Schilders & Onderhoud samen te werken

  • Goed onderhoud met maximale vrijheid
  • Intentieverklaring in plaats van juridisch contract
  • Eén partner voor het totale onderhoud van uw pand
  • Glascalamiteitenservice met 24-uurs dienst
  • Heldere communicatie met bewoners
  • Welgemanierde, nette onderhoudsmensen
  • Meer dan 100 jaar vakmanschap en veel prettige samenwerkingen met VVE’s