Kom bij het Achterberg-team

Leuke collega’s, mooi werk en een goed salaris?

Kom bij ons werken

Het gevoel dat je mooi werk verricht. Dat ga je zeker krijgen bij ons. Samen met je collega’s werk je aan afwisselende projecten. Geen dag is hetzelfde!

Goed materiaal

Op onze website krijg je een indruk van wat we bij Achterberg Schilders & Onderhoud zoal doen. We houden van kwalitatief materiaal. Goed materiaal is het halve werk en onze collega’s worden er blij van. Daarom hebben we bij Achterberg Schilders & Onderhoud onze eigen hoogwerkers en de beste materialen om mee te werken.

3 vestigingen

We hebben inmiddels 3 vestigingen. Eén in Ede, één in Amersfoort en één in Diemen. Ons bedrijfspand in Ede is splinternieuw. Compleet met winkel, magazijn en werkplaats.

Goede begeleiding

We bieden je een omgeving waar je veel kunt leren. Van je collega’s, van goede begeleiding. We vinden het belangrijk dat jij jouw werk optimaal kunt doen.

(Open) solliciteren

Ben jij een schilder, glaszetter, stukadoor of timmerman? Een echte vakman of -vrouw met een werkersmentaliteit? Wil je met een leuk team mooi werk maken? Kijk dat snel naar onze vacatures en reageer vandaag nog!

Zie je er op dit moment geen vacature tussen staan die bij je past? Bel ons gewoon even. We hebben werk genoeg.

Team Achterberg Schilders: word onderdeel van ons team 100+ vakmensen

Werken bij Achterberg Schilders & Onderhoud betekent:

Een prima salaris Vast werk Afwisselende opdrachten Stipte betaling, je krijgt je geld altijd op tijd Een goede werksfeer Leuke collega’s  Werken met de beste materialen Volop ondersteuning, zodat jij je op jouw werk kunt richten Doorgroeimogelijkheden Goede begeleiding voor starters en junioren Een goed pensioen Waardering voor jou als vakman

Waar alles mogelijk is…

“Achterberg is een bedrijf waar voor mijn gevoel alles mogelijk is. Er wordt naar je geluisterd en ze hebben alles in huis. Van timmermannen tot stucadoors en van schilders tot glaszetters. Als je je inzet voor je werk dan heb je hier alle ruimte en vrijheid.”

Jaap

Prima geregeld!

“Het is hier prima geregeld. Het salaris is altijd op tijd, we werken met goede materialen en als je iets tekort komt of iets nodig hebt in je werk, dan wordt het geregeld.”

Herman

Kom je bij team Achterberg Schilders?