Gemeenten

Gemeenten

Als gemeente draagt u de verantwoordelijkheid voor verschillende soorten panden. Denk hierbij aan het gemeentehuis of rijksmonumenten. Het is belangrijk dat deze panden altijd in optimale staat verkeren. Achterberg Schilders & Onderhoud helpt hier graag bij. Gaat het om een grondige renovatie van een historisch pand? Onze ervaren schilders zorgen er dan ook voor dat het pand weer helemaal in zijn oude staat wordt teruggebracht.

Onderhouden van uw schilderwerk

Bij elk pand is er zowel buiten als binnen veel schilderwerk te vinden. Dit kan variëren van schilderwerk aan de dak- en gootlijsten en kozijnen van een rijksmonument tot aan het schilderen en sauzen van de wanden van het gemeentehuis. Al dit soort schilderwerk heeft onderhoud nodig. Onze ervaren schilders nemen deze taak graag van u over. Door de jaren heen hebben wij diverse panden voorzien van een nieuwe uitstraling of de karakteristieke uitstraling teruggegeven.

Verzekerd van kwalitatief en betrouwbaar onderhoud

Voorkom verval en beschadigingen aan historische panden door goed onderhoud. Met ons onderhoudsplan bent u de komende tien jaar verzekerd van kwalitatief en betrouwbaar onderhoud aan uw pand. Met een pand dat goed is onderhouden voorkomt u onvoorziene reparaties.