Gemeentehuis Veenendaal

Het gemeentehuis op het Raadhuisplein is hét visitekaartje van de gemeente Veenendaal. Belangrijk dus dat de uitstraling van dat pand professioneel en uitnodigend is. Daarom hebben wij de buitenkant van het pand gereinigd en het buitenschilderwerk vernieuwd. Zo kan de gemeente Veenendaal de inwoners weer optimaal verwelkomen.

Gemeente Veenendaal

Gemeenten behoren tot één van onze opdrachtgevers. In opdracht van de Gemeente Veenendaal heeft Achterberg Schilders deze klus aan het gemeentehuis uitgevoerd. Om het pand goed te onderhouden, hebben we eerste de kolommen gereinigd. Door het materiaal goed schoon te maken, wordt de nieuwe laag verf minder aangetast door vuil. Hierdoor is het pand langer beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Buitenschilderwerk

Aan de buitenzijde hebben we de kolommen gesausd in de kleur signaalwit. Dit zorgt voor een frisse aanblik van het pand. De keerwanden naar de parkeergarage hebben we na het reinigen eerst gerepareerd. Vervolgens zijn deze wanden gesausd in een telegrijze kleur. Dit is een mooie lichte kleur grijs die past bij de totale uitstraling.

Contact

Wilt u ook de buitenzijde van uw pand goed onderhouden? Onze schilders gaan graag voor u aan het werk. Vraag een offerte aan of maak gelijk een afspraak.