Woningcorporaties

Woningcorporaties

Als woningcorporatie biedt u bewoners goede en betaalbare woningen. Een optimaal wooncomfort is hierbij het belangrijkste. Achterberg Schilders & Onderhoud werkt veel samen met woningcorporaties. Wij nemen werkzaamheden als het schilderwerk en reparaties dan ook graag uit handen.

Hulp bij kleine ongemakken

Om te zorgen voor een optimaal wooncomfort, verhelpt Achterberg Schilders & Onderhoud schades en kleine ongemakken aan de woning zo snel mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schilderwerk, het vervangen van glas, het repareren van hang – en sluitwerk of het herstellen van schade door brand, storm of een inbraak.

Verhuizen

Gaat een bewoner verhuizen? Dan zorgen wij ervoor dat het mutatieonderhoud uitgevoerd wordt, zodat de woning helemaal gereed is voor de nieuwe bewoner.

Resultaatgericht vastgoed onderhoud

Als woningcorporatie wilt u zoveel mogelijk duidelijkheid en structuur. Tijd is geld en dat snappen wij bij Achterberg Schilders & Onderhoud maar al te goed. Daarom hebben wij een resultaatgericht vastgoed onderhoudsplan. Hierbij worden er afspraken gemaakt voor de lange termijn. Zo hoeft u geen externe bureaus meer in te schakelen of te onderhandelen over contracten. Wij kijken naar de benodigde werkzaamheden en voeren deze voor u uit in een langdurige samenwerking.