Recreatiebedrijven

Recreatiebedrijven

Of het nu gaat om een restaurant, hotel of een zwembad, wanneer gasten aankomen begint de beleving direct. Een mooie uitstraling van het pand is daarom belangrijk. Daarnaast kunnen kwaliteit en comfort voor uw gasten niet ontbreken. Achterberg Schilders denkt hierin altijd mee met de klant en zorgt er zo voor dat uw pand in optimale staat blijft.

Onderhouden van uw schilderwerk

Bij iedere recreatievoorziening is zowel buiten als binnen veel schilderwerk te vinden, zoals gevels en kozijnen. Al dit soort schilderwerk heeft onderhoud nodig. Daarnaast is het ook belangrijk dat het stucwerk regelmatig wordt opgeknapt. Onze ervaren schilders en stukadoors nemen deze taak graag van u over. Door de jaren heen hebben wij voor verschillende soorten recreatievoorzieningen schilderwerk en stucwerk verricht. Uw gasten verrassen door uw pand een compleet nieuwe uitstraling te geven? Ook hier helpt Achterberg Schilders & Onderhoud u graag bij!

Verzekerd van kwalitatief en betrouwbaar onderhoud

Ook de komende jaren wilt u uw gasten een optimale beleving kunnen bieden. Met ons onderhoudsplan bent u de komende tien jaar verzekerd van kwalitatief en betrouwbaar onderhoud aan uw pand. Een pand dat goed is onderhouden draagt bij aan het comfort van uw gasten én het voorkomt onvoorziene reparaties.