Aannemers

Aannemers

Als aannemer kunt u ervoor kiezen om de afbouw van het pand bij Achterberg Schilders & Onderhoud onder te brengen. Zo kunnen wij het stucwerk en schilderwerk voor u verzorgen. Op deze manier kunt u efficiënt werken en ook nog eens kosten besparen.

Verzekerd van kwalitatief en goed afgeleverd werk

Door de jaren heen hebben wij voor verschillende aannemers schilderwerk en stucwerk verricht. Bij Achterberg Schilders & Onderhoud bent u er dan ook altijd van verzekerd dat de werkzaamheden met de hoogste kwaliteit worden uitgevoerd. Is het nodig dat de kozijnen of boeidelen gerepareerd worden? Ook dit werk kunnen wij u uit handen nemen.

Onderhoud aan uw afgeleverde projecten

Als aannemer wilt u niets lever dan tevreden klanten. Wanneer uw project eenmaal afgerond is, dan is het fijn dat u erop kunt vertrouwen dat de klant ook de komende jaren verzekerd is van een pand in optimale staat. Het is daarom belangrijk om het schilderwerk van uw projecten regelmatig te onderhouden. Bij Achterberg Schilders & Onderhoud kan uw klant een onderhoudsplan afsluiten voor al uw schilderwerk, zodat het er altijd perfect uitziet.