Referenties

Gedurende ons meer dan 100 jarige bestaan hebben we een flink aantal klanten mogen helpen. Hieronder leest u hoe zij het samenwerken met Achterberg hebben ervaren.

Afspraken worden altijd nagekomen

Achterberg Schilders heeft zoveel werkzaamheden bij ons uitgevoerd, dat het te veel is om op te noemen. Achterberg Schilders is onze vaste schilder en we hebben continu werkzaamheden die door hen worden verricht. Wij ervaren het als prettig dat alle betrokken partijen rechtstreeks worden betrokken bij kleur afstemming en het maken van afspraken over de uitvoering. Wij bevelen Achterberg Schilders aan, omdat we altijd worden teruggebeld. Afspraken worden altijd nagekomen. Het werk is op het afgesproken tijdstip gereed en de prijs / kwaliteit staat met elkaar in verhouding.

Het is prettig samenwerken met Achterberg Schilders

Op diverse locaties heeft Achterberg Schilders herstelwerkzaamheden uitgevoerd door middel van houtrot reparatie, tevens heeft dit bedrijf op diverse panden een 1,5 beurt uitgevoerd. Achterberg Schilders heeft bij ons diverse kozijnen, stalen kolommen en beplatingen teruggebracht in goede conditie. De flexibele instelling van het bedrijf en de werknemers hebben wij als positief ervaren. Met dit bedrijf kan goede afspraken gemaakt worden qua planning en werkzaamheden. Schildersbedrijf Achterberg levert een stukje kwaliteit, tevens schroomt dit bedrijf niet (en/of loopt niet weg) om een gebrek in een garantieperiode te herstellen. Het is prettig samenwerken met de medewerkers en de directie van Achterberg.

De schilders van Achterberg werken zorgvuldig en professioneel

Achterberg Schilders heeft bij ons verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Denk aan het vervangen van slecht houtwerk en het schuren van het overig buitenwerk, zoals de kozijnen van ramen, de deuren en de rabatdelen. Vervolgens heeft Achterberg Schilders al het buitenwerk tweemaal gegrond en eenmaal geverfd. Alle houten buitendelen plus de garagedeur zijn meegenomen in het schilderwerk. Het meest positieve hiervan was: de zorgvuldige manier van werken, zodat na afloop geen spatten moesten worden verwijderd en er dus geen extra schoonmaakwerk moest worden gedaan. De schilders van Achterberg zou ik zeker aanbevelen vanwege hun zorgvuldige en professionele manier van werken.

Achterberg Schilders maakt duidelijke afspraken

Achterberg Schilders heeft in mijn huis twee ruiten vervangen en passend gemaakt. Ik heb het werk van Achterberg Schilders als positief ervaren, dankzij de zeer precieze uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast vond ik het heel prettig, dat alles keurig opgeruimd werd achtergelaten. Ik ben erg tevreden over de duidelijke afspraken die worden gemaakt over de te verrichten werkzaamheden en het perfect nakomen van deze afspraken. Daarom beveel ik Achterberg Schilders van harte aan.

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs met minimale overlast

Achterberg Schilders heeft bij ons de voordeur en de overstek geschilderd. Daarnaast hebben zij ook de betonranden van ons huis schoongemaakt en gesausd. Wij hebben het meedenken en het inschatten van de urgentie van het schilderen van bepaalde delen van de woning als zeer positief ervaren. We bevelen Achterberg Schilders van harte aan, omdat het een professionele organisatie is, met mensen die verstand van zaken én een flexibele opstelling hebben. Ze zijn in staat om binnen afzienbare tijd goede kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs en met minimale overlast (ook de nazorg is goed maar kost wel een vermogen aan marsepeinen balletjes;)).