Sinds 1923 drie generaties Achterberg Schilders

Het schildersvak is bij ons van vader op zoon doorgegeven. Inmiddels is de derde generatie Achterberg schilder geworden. In de lente van 1923 is opa Johan begonnen als schilder in Veenendaal. Jaren later is zijn zoon Frits bij hem begonnen als leerlingschilder en heeft vervolgens het schilderbedrijf overgenomen.

Frits kreeg twee zonen, Art en Johan. Beide broers zijn de vakopleiding schilder gaan doen en terwijl ze leerden voor gezel waren ze werkzaam in het bedrijf van hun vader.

Johan heeft het schildersbedrijf in Veenendaal van vader Frits overgenomen en Art ging in 1995 zelfstandig verder als schilder in Ede. In 2010 heeft Art Achterberg het schildersbedrijf van Johan (en daarmee van zijn vader) overgenomen. Zo is het familiebedrijf weer herenigd.

Art Achterberg is als directeur het gezicht van het bedrijf en Johan Achterberg is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding.

Met deze verdeling is ieders kwaliteit op de juiste plaats gekomen en is het bedrijf organisatorisch klaar en gezond om het 100 jarig jubileum te behalen.

Onder geschiedenis hebben wij enkele foto’s uit ons 95 jarig bestaan in een tijdslijn gezet. Een historie waar we trots op zijn. Dit 95 jarig bestaan hebben we kunnen bereiken dankzij het vertrouwen van onze klanten waar we hen dankbaar voor zijn.

Ons doel en onze dromen

Door de lange historie hebben wij een duidelijk doel voor ogen, maar daarnaast ook dromen voor de toekomst. Vanuit die gedachten willen wij werken. Dit is de kern en de drijfveer van ons bedrijf.

Missie Achterberg

Wij willen een voorbeeldbedrijf zijn in de schilders,- en onderhoudsbranche. Achterberg wil uitblinken op gebied van MVO, prijs en kwaliteit verhouding zonder afbreuk te doen aan onze goede service, vakmanschap en nazorg.

Visie Achterberg

Wij streven naar een hechte relatie met onze klanten. Kwaliteitswerk moet toegevoegde waarde krijgen door onze betrouwbaarheid als dienstverlener, waarbij we onze relaties volledig willen ontzorgen. Door correcte behandeling van onze relaties leggen wij de basis voor zakelijk succes.

Kernwaarden Achterberg

Vertrouwen, respect, kwaliteit en het centraal stellen van de klant is het belangrijkst in onze processen. Vakmanschap, betrokkenheid en professionaliteit is wat ons uniek maakt.

Schilder voor de regio
Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders is gevestigd in Ede. We schilderen voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.