VvE de Maandertoren

Hoogtevrees? Daar hebben onze specialisten geen last van. Zij hebben namelijk op 31 meter hoogte onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Maandertoren in Ede. We hebben het glas vervangen en de kozijnen aan de buitenzijde geschilderd. Hier leest u alles over dit project.

De Maandertoren

In het centrum van Ede staat het prachtige gebouw de Maandertoren. Het gebouw bestaat uit 14 appartementen en op de begane grond is een groot winkelpand te vinden. De Maandertoren wordt beheerd door VVE Commitment, waarvoor wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Glas vervangen en buitenschilderwerk

Wij hebben hier twee kapotte ruiten mogen vervangen voor brandwerend glas. Brandwerend glas zorgt voor extra veiligheid door brandvertragende eigenschappen waardoor de brand zich minder snel verspreid door het pand. Ook breekt brandwerend glas ook minder snel bij extra hitte. Daarnaast hebben wij schilderwerk aan de buitenkant van het pand uitgevoerd. De bewoners kunnen zo weer jaren genieten van een mooie en veilige woning.

Onze medewerkers hebben voor deze werkzaamheden natuurlijk wel gebruik gemaakt van een hijskraan. Op deze manier kon er veilig gewerkt worden en kon de klus snel worden uitgevoerd. De hijskraan hebben wij gehuurd bij Roseboom Ede.

Op zoek naar een onderhoudspartner?

Bent u VvE beheerder en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden? Wij helpen u graag. Achterberg Schilders biedt verschillende onderhoudsplannen waarbij wij voor een langere periode voor u aan de slag gaan. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op.