Meerjarig onderhoudsplan

Meerjarig onderhoudsplan voor Vereniging van Eigenaren

Ieder gebouw heeft onderhoud nodig om achterstallig onderhoud te voorkomen. Onderhoud beschermt niet alleen het pand, maar zorgt er ook nog eens voor dat uw pand er altijd optimaal uitziet. Wordt er voor een lange periode geen onderhoud verricht? Dan kan dit zorgen voor hoge en onverwachte kosten. Met een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) hoeft u zich niet meer druk te maken over het onderhoud van uw pand! Wij nemen deze taak graag van u over. Lees hier over de voordelen van een meerjarig onderhoudsplan.

Wat is een meerjarig onderhoudsplan?

Met een meerjarig onderhoudsplan neemt Achterberg Schilders & Onderhoud u het onderhoud uit handen. Onze ervaren specialisten komen eerst de staat van uw pand bekijken. Vervolgens stellen we een plan voor de komende jaren op. In dit plan staat welke werkzaamheden we uitvoeren en wat de kosten daarvan zijn.

Waarom een meerjarig onderhoudsplan?

VvE’s zijn sinds 1 januari 2018 verplicht te sparen voor onderhoud in een reservefonds. Met een meerjarig onderhoudsplan kan gemakkelijk vastgesteld worden hoeveel u moet sparen. Zo voorkomt u onverwachte kosten en bent u altijd voorbereid.

Een meerjarig onderhoudsplan zorgt ervoor dat grote ingrepen worden voorkomen. Daarnaast is uw pand beter beschermd tegen weersinvloeden en vervuiling in de lucht. De werkzaamheden die wij binnen dit plan uitvoeren zijn onder andere schilderwerk, kleine reparaties, het weghalen van houtrot en het vernieuwen van kitranden.

Wat zijn de voordelen van een meerjarig onderhoudsplan?

Met een meerjarig onderhoudsplan heeft u meteen al uw kosten inzichtelijk, zowel voor de korte als lange termijn. Daardoor weet u precies welk bedrag u maandelijks moet reserveren voor het preventieve onderhoud aan uw pand. U spreekt samen met ons een vast bedrag per maand af dat u betaalt voor het onderhoud. Hierdoor kunt u uw uitgaven beter plannen.

Onze medewerkers controleren regelmatig de staat van uw pand. Zo wordt achterstallig onderhoud voorkomen. Wij zien vaak dat pandeigenaren weinig aandacht hebben voor de staat van het pand. Dit kan voor onverwachte kosten leiden. Met een MJOP worden kleine mankementen meteen aangepakt, is uw pand altijd in perfecte staat en bent u op de lange termijn goedkoper uit. Welke ondernemer wil dat nu niet?

Een offerte voor uw meerjarig onderhoudsplan?

Bij Achterberg Schilders & Onderhoud hebben wij al 100 jaar ervaring in het onderhoud van panden. U kunt met een gerust hart het onderhoud van uw pand aan ons overlaten. Wij werken met een vast team van professionals. Zo heeft u altijd iemand aan het werk die opgeleid is in de onderhoudswerkzaamheden aan uw pand. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Bij Achterberg Schilders & Onderhoud geldt: afspraak = afspraak.

Voor ons is de mening van onze klanten het belangrijkst. Wij gaan pas weg als u tevreden bent!