Isolerend glas

Isolerend glas

Isolerend glas bestaat in een scala aan soorten en maten. Overweegt u isolatieglas aan te schaffen voor uw pand of woning? Goede keuze, want de isolatiewaarde van uw woning zal stijgen en dat ziet u terug op de energierekening. Isolerend glas is er van dubbel glas, hoogrendementsglas HR+ of HR++ tot driedubbel of triple glas (HR+++). Kiezen voor Achterberg Schilders & Onderhoud is kiezen voor een glasspecialist met aandacht voor uw isolatieglas.

Wij zijn er voor al uw isolatieglas

Isolerend dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten die door middel van een metalen kader uit elkaar worden gehouden. HR+ of HR++ isolatieglas isoleert nog beter door een coating aan de binnenkant van het glas en een speciaal gas waarmee de binnenkant is gevuld. Tripleglas, of HR+++ glas bestaat uit 3 glasbladen, die zijn gevuld met gas en zijn voorzien van een dunne coating. Dit werkt nóg weer beter isolerend. Elke glassoort kent een aantal varianten en stelt eisen aan bijvoorbeeld het kozijn. Achterberg Schilders & Onderhoud heeft zeer veel glas op voorraad en kan u adviseren over het type isolerend glas dat het beste past bij uw raam.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Achterberg Schilders & Onderhoud is een professioneel schildersbedrijf in Ede met 95 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons schilderswerk. Daarom is ons schildersbedrijf in Ede en Amersfoort VCA**-gecertificeerd. U kunt ons inschakelen voor schilderwerk, glasdiensten, onderhoud en renovatie, en verduurzaming.

We werken voor verenigingen van eigenaren (vve’s), vastgoedbeheerders, woningcorporaties, gemeenten, retail- en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in heel Nederland.