Isolerend glas

Isolerend glas

Isolerend glas bestaat in een scala aan soorten en maten. Overweegt u isolatieglas aan te schaffen voor uw pand of woning? Goede keuze, want de isolatiewaarde van uw woning zal stijgen en dat ziet u terug op de energierekening. Isolerend glas is er van dubbel glas, hoogrendementsglas HR+ of HR++ tot driedubbel of triple glas (HR+++). Kiezen voor Achterberg Schilders & Onderhoud is kiezen voor een glasspecialist met aandacht voor uw isolatieglas.

Wij zijn er voor al uw isolatieglas

Isolerend dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten die door middel van een metalen kader uit elkaar worden gehouden. HR+ of HR++ isolatieglas isoleert nog beter door een coating aan de binnenkant van het glas en een speciaal gas waarmee de binnenkant is gevuld. Tripleglas, of HR+++ glas bestaat uit 3 glasbladen, die zijn gevuld met gas en zijn voorzien van een dunne coating. Dit werkt nóg weer beter isolerend. Elke glassoort kent een aantal varianten en stelt eisen aan bijvoorbeeld het kozijn. Achterberg Schilders & Onderhoud heeft zeer veel glas op voorraad en kan u adviseren over het type isolerend glas dat het beste past bij uw raam.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Achterberg Schilders is een professioneel schildersbedrijf met 100 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons schilder- en onderhoudswerk. Daarom is ons schildersbedrijf VCA**-gecertificeerd. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor schilderwerk, glasdiensten, onderhoud en renovatie en verduurzaming.

We werken voor verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, woningcorporatiesgemeenten, retail– en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in heel Nederland.

Monumentaal Beng Glas

Monumenten staan als tastbare getuigen van ons verleden en cultureel erfgoed. Het behoud van deze historische structuren is van onschatbare waarde, en daarbij speelt isolatie een cruciale rol. In de hedendaagse wereld, waar duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, is het vinden van innovatieve oplossingen om monumenten te isoleren een uitdaging waar specialisten zich mee bezighouden. Een dergelijke innovatie is te vinden in speciaal monumentaal glas, waarbij prominente namen zoals Beng Glas een voorbeeld zijn van toewijding aan dit vakgebied.

Monumentaal glas om monumenten te isoleren gaat verder dan alleen praktische doeleinden. Het brengt een delicate balans tussen het behoud van historische waarde en moderne functionaliteit. Dit soort glas combineert geavanceerde isolatietechnologie met een respectvolle benadering van het verleden. Hierdoor kunnen monumenten worden voorzien van hedendaags comfort zonder afbreuk te doen aan hun unieke esthetiek.

Beng Glas en vergelijkbare gespecialiseerde bedrijven begrijpen de complexiteit van dit proces. Ze zijn niet alleen gericht op het bieden van op maat gemaakte glasoplossingen, maar ze zijn ook experts in het beoordelen van de specifieke behoeften van elk monument. Dit omvat factoren zoals architectonische stijl, historische context en lokale regelgeving. Door deze holistische benadering kunnen ze glas leveren dat niet alleen thermische isolatie biedt, maar ook visuele harmonie met het oorspronkelijke ontwerp.

Naast het Beng Glas biedt de industrie een scala aan andere glasopties om monumenten te isoleren. Elk type glas heeft zijn eigen eigenschappen, variërend van isolatievermogen tot UV-bescherming en geluidsisolatie. Dit stelt specialisten in staat om het meest geschikte glas te selecteren op basis van de unieke omstandigheden van elk monument.

Deze gespecialiseerde benadering van monumentale isolatie draagt niet alleen bij aan het behoud van cultureel erfgoed, maar heeft ook positieve gevolgen voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het verminderen van warmteverlies in monumenten resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

In een tijd waarin moderne behoeften en historische waarde met elkaar in evenwicht moeten worden gebracht, speelt monumentaal glas een cruciale rol. Dealers van Beng Glas en andere specialisten fungeren als bruggen tussen het verleden en de toekomst, waarbij we monumenten helpen te gedijen in een snel veranderende wereld terwijl hun unieke identiteit behouden blijft.

Achterberg Schilders & Onderhoud is dealer van Beng Glas en zijn specialisten in het plaatsen van monumentaal glas. Heeft u verder nog vragen over monumentaal glas, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.