Sloof Optiek

Optiek Sloof is afgelopen maand officieel verhuisd naar hun nieuwe pand in het centrum van Ede. Tijdens de verbouwing van het pand hebben wij het schilder-, stuc- en behangwerk uitgevoerd. Deze opdracht hebben wij verkregen in opdracht van Bouwbedrijf Kreeft.

Schilderen van wanden, kozijnen en deuren

Het nieuwe bedrijfspand van Optiek Sloof is van voor tot achter aangepakt. Onze schilders hebben alle wanden verzorgd, waarbij er twee verschillende kleuren verf zijn gebruikt. Er is gekozen voor een fris witte kleur (RAL 9016) en de forel kleur S 2005 Y50R. Samen zorgen de kleuren voor een rustig effect waarin mensen op hun gemak een nieuwe bril kunnen uitzoeken.

Niet alleen de wanden zijn onder handen genomen, ook de kozijnen en deuren konden een nieuwe verflaag gebruiken. Hier heeft het bedrijf gekozen voor zwartbruin (Ral 8022). Dit in combinatie met andere zwarte elementen in de winkel zoals de toonbank geeft de winkel een luxe uitstraling.

Behangen

Optiek Sloof heeft in combinatie met het schilderwerk gekozen om twee verschillende soorten behang aan te laten brengen. Voordat de wanden zijn geschilderd is er eerst glasvlies (ook wel scanbehang) aangebracht. Glasvliesbehang is altijd wit behang waar gemakkelijk over heen geschilderd kan worden. Als laatste is er voor een extra leuke touch ook gebruik gemaakt van fotobehang.

Compleet aanbod

Gaat u ook verhuizen? Of is uw bedrijf toe aan een complete metamorfose? Bij Achterberg Schilders bent u aan het juiste adres. Wij hebben alle vakmensen in huis om uw bedrijf of woning compleet onder handen te nemen.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk rustig rond op onze website of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.