Achterberg - Huis in de Wei Scherpenzeel

Zorgcomplex Het Huis in de Wei in Scherpenzeel is grondig opgeknapt. Het gebouw heeft een nieuwe entree aan de voorkant en twee nieuwe entrees aan de achterkant gekregen. Ook de balkons, het gevelwerk, de liften, badkamers, slaapkamers, installaties en keukens zijn vernieuwd.

De verbouwing werd uitgevoerd door Van Dillen Bouw. Wij hebben het complete schilderwerk van ramen, deuren en houten kozijnen verzorgd. Daarnaast hebben wij aan de binnenkant van het woonzorgcentrum de wanden behangen met duurzaam glasvezelscanbehang en een aantal wanden met gewoon behang.

Wanden met visuals

De wanden met visuals vroegen om wat speciale aandacht, maar het resultaat levert ons regelmatig complimenten op. We hebben hiervoor eerst een collage gemaakt met foto’s van oud-Scherpenzeel. Deze collage hebben we uiteindelijk uitvergroot en hiermee hebben we de wand bekleed.

Het Huis in de Wei

Het Huis in de Wei is onderdeel van zorggroep Ena en biedt naast dagbesteding verschillende vormen van zorg, verpleeghuiszorg, behandeling, begeleiding en welzijnsactiviteiten voor alle senioren in de gemeente Scherpenzeel en omgeving.

Download de pdf voor meer informatie over dit project.