Schilderwerk

Schilderwerk voor particulieren en bedrijven

Achterberg Schilders & Onderhoud verzorgt al uw schilderwerk. Of nu gaat om uw woning, bedrijfspand of een theater, wij zorgen ervoor dat het de aandacht krijgt dat nodig is. Altijd!

Onderhoud

is regelmatig van belang voor het behoud van uw huis of pand. Zo behoudt u de waarde en verlengt u de levensduur. Vooral de zonkant van een pand heeft veel te lijden en heeft wat vaker aandacht nodig.

Nieuwbouw

van isolerend (dubbel) glas tot glas-in-lood. Zowel voor functioneel als voor decoratief glas kunt u bij ons terecht.

Verbouw

wanneer u verbouwplannen heeft, kan het schilderwerk de mogelijkheid zijn om uw woning een frisse uitstraling te geven.

Verfraaiing

door wanden een andere kleur te geven om aan uw smaak aan te passen in uw interieur of een veranderende huisstijl van uw bedrijf. Of misschien wilt u uw huis nog opfrissen voor u het verkoopt?

Schilder voor de regio
Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders & Onderhoud is gevestigd in Ede. We schilderen voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor uw schilderwerk?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of laten voorzien van glaswerk, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons schildersbedrijf in Ede voor een eerlijke prijs van uw schilderwerk.

Wij kunnen uw schilderwerk ook als onderhoudsplan offreren voor een vast bedrag per maand.