Behangen

Behangen
bij u thuis of op uw bedrijf

Achterberg Schilders & Onderhoud kan al het behangwerk van uw keuze verzorgen. Er zijn bij het behangen veel verschillende mogelijkheden en technieken waar u voor kunt kiezen. Een goed gekozen behang is bepalend voor de sfeer. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • alle kleuren en motieven behang dat u passend vind bij uw interieur om zo sfeer of seizoenen in huis te brengen
  • renovlies behang (egaal), dat voorzien kan worden van kleuren door middel van sauswerk
  • glasvezel behang (structuur), dit maakt wanden mooi strak en kan een kleur gegeven worden met latexverf
  • maatwerk behang, zo kunt u uw favoriete afbeelding of bedrijfslogo op de muur aanbrengen

Om een mooi behang te kunnen garanderen is de afwerking van de muren van groot belang. We komen graag bij u op bezoek om de muren te inspecteren. Op basis van deze visuele inspectie kunnen wij u adviseren over een voorbehandeling van de muren. Zijn de muren mooi glad, dan kunnen we direct beginnen met behangen. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de kleur of structuur van het behang.

Wij hebben eigen behangers in dienst en kunnen zo de kwaliteit van goed behangwerk waarborgen. Ook daarom ‘altijd Achterberg Schilders & Onderhoud’.

Een offerte voor uw behangwerk?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of laten voorzien van glaswerk, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons schildersbedrijf voor een eerlijke prijs van uw schilderwerk.