Renovlies behang

Renovlies behang

Renovlies behang, ook bekend als glasvezelbehang of glasvliesbehang, is perfect voor als u een egale en strakke muur wilt. Renovlies behang is nagenoeg hetzelfde als glasvezelbehang, maar is nog steviger en heeft het een gladdere structuur. Dit zorgt voor een mooi egaal resultaat, dat u zo kunt laten overschilderen. Wilt u meer weten over ons behangwerk? Bezoek dan onze behangpagina.

De voordelen van renovlies behang

  • Uw eigen kleur keuze. Door de structuur en het materiaal van renovlies behang is het gemakkelijk te schilderen of te spuiten. Zo kunt u uw woning of bedrijfspand naar uw eigen smaak inrichten, meestal zonder dat u de muur eerst moet laten stucen. Door de dikke hechtingslaag is het vaak al voldoende om één keer over het behang te schilderen voor een mooi eindresultaat.
  • Brand- en stootveilig. Renovlies behang is niet brandbaar, waardoor de veiligheid in uw pand vergroot wordt. Daarnaast is het behang ook bestand tegen een stootje waardoor het lang mooi blijft.
  • Scheur overbruggend. Doordat renovlies behang erg stevig is kan het gemakkelijk op muren aangebracht worden waar enkele scheurtjes in zitten. De scheurtjes worden door het behang afgedekt en zijn niet meer zichtbaar. Hierbij moet u wel letten de dikte van het behang, laat u hierbij door onze specialisten adviseren. Renovlies behang is namelijk verkrijgbaar in verschillende dikte soorten. De dikte bepaald mede de kwaliteit van het behang en hoeveel oneffenheden op de muur u door het behang ziet. Hoe dikker het behang, hoe mooier het eindresultaat.
  • Gemakkelijk aan te brengen. Renovlies behang is erg gemakkelijk aan te brengen, doordat het niet snel scheurt en de behangstroken gemakkelijk op elkaar aansluiten. Daarnaast is het behang ademend, waardoor het vocht in de muur weg kan en snel droogt. Dit voorkomt dat het behang weer loslaat.

Ideaal voor nieuwbouw panden

Nieuwbouwwoningen worden vaak zo opgeleverd dat u de muren direct kan behangen. U kunt er voor kiezen om dit te doen met decoratief behang of met renovlies behang dat u in een mooie kleur saust. In tegenstelling tot stucwerk is renovlies behang erg snel aan te brengen en kan de nieuwbouw woning nog sneller worden opgeleverd omdat er weinig droogtijd is in tegenstelling tot stucwerk. Bovendien is behangen met renovlies een stuk goedkoper dan stucwerk.

Uw pand laten behangen

Wilt u meer weten over renovlies behang of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.