De Sterke Arm Veenendaal

Bij Achterberg Schilders werken we veel voor vastgoedbeheerders. Met aandacht voor het pand én voor de bewoners, zorgen wij ervoor dat ieder pand perfect wordt onderhouden. Onlangs hebben wij in opdracht van Intrema het buitenwerk aan de balkonzijde van de appartementen aan De Sterke Arm in Veenendaal gereinigd en geschilderd. De appartementen in het centrum van Veenendaal zien er weer als nieuw uit.

Meerjarig onderhoud

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om panden goed te onderhouden. In opdracht van Intrema werken we dan ook al meerdere jaren aan het onderhoud van verschillende vastgoed panden.

Bij De Sterke Arm in Veenendaal hebben we al het betonwerk gereinigd, zodat het er weer schoon en netjes uitziet. Om te voorkomen dat nieuw vuil zich weer snel vastgrijpt aan het beton, hebben we een coating aangebracht. Hierdoor blijft het beton langer schoon en wordt het minder snel aangetast.

Om het pand helemaal af te maken hebben wij het houtwerk aan de balkonzijde geschilderd. De mooie donkere kleur blauw is vernieuwd en ziet er weer prachtig uit. Zo kan het pand weer jaren vooruit.