Wand- en plafondafwerking

Wand- en plafondafwerking

Een mooi afgewerkt plafond en wand dragen bij aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Zowel de wanden als het plafond, zijn een duidelijk zichtbaar deel van het pand. Een mooie afwerking is daarom beeldbepalend. Achterberg Schilders & Onderhoud helpt u graag bij het verfraaien van uw wanden en plafonds.

Een perfect afgewerkte wand

Wij kijken altijd naar wat het beste bij uw woning of bedrijfspand past. Op basis van uw wensen en eisen bekijken we of we gebruik maken van spackwerk, spachtelputz, stucwerk of behang. Wanneer u uw wanden tijdloos wil afwerken, dan is spachtelputz een goede optie. Stucwerk en spackwerk zorgen juist voor een strakke uitstraling. Maar ook met behang kunt u uw woning of bedrijfspand mooi aankleden.

Bescherm uw buitenmuur

Het is belangrijk om uw buitenmuur te beschermen tegen weersomstandigheden, zoals hevige neerslag en zonlicht. Bij hevige neerslag kan het gebeuren dat vocht uw binnenmuur binnendringt. Wij kunnen hiervoor een beschermlaag aanbrengen op de buitenkant van de muur. Dit wordt ook wel hydrofoberen genoemd. Daarnaast kunnen wij uw woning of bedrijfspand afwerken met een vochtwerend middel. Het is in beide gevallen belangrijk dat uw gevel vooraf goed gereinigd is.

Glasweefselbehang

Zo is glasweefselbehang in combinatie met muurverf een goede keuze om een ruimte een unieke uitstraling te geven. Dit type behang is brandwerend en ook nog eens erg sterk. Dit komt omdat het behang uit verschillende vezels bestaat. Achterberg Schilders levert enkel kwaliteitsbehang. Door ons brede scala aan glasweefselbehang kunnen we aan iedere eis voldoen.

Een offerte voor uw wand- en plafondafwerking?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen, behangen of wanden en plafonds af wil laten werken, we bieden u graag een scherpe offerte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor het maken van een afspraak of advies contact met ons op