Glas leveren en zetten

Een schildersbedrijf met glas leveren en glas zetten als specialisme

Achterberg Schilders & Onderhoud is een schildersbedrijf dat niet alleen kan behangen en schilderen. Wij kunnen u alle soorten glas leveren en het glas ook voor u zetten. Met eigen glaszetters en 24 uurs glasservice zijn wij in staat om alle wensen op glasgebied in te vullen. Van veiligheidsglas tot decoratief glas in lood, we kunnen het voor u plaatsen.

Waarom kiest u voor glas van Achterberg Schilders & Onderhoud? Omdat wij:

  • Altijd scherp geprijsd zijn en vakkundig advies geven
  • Leveren en monteren alle mogelijke soorten glas en aanverwante artikelen
  • Leveren glas aan particulieren en bedrijven
  • Erkend en gecertificeerd glaszetter zijn
  • Een 24 uurs glasservice in de regio Barneveld, Ede, Veenendaal en Wageningen bieden

24 uurs service, glas wanneer u het hard nodig heeft

Achterberg Schilders & Onderhoud heeft een 24 uurs glasservice. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u in geval van calamiteiten bij te staan. Of het nu stormschade of glasschade na een inbraak is, op onze service kunt u vertrouwen.

Speciaal glas

Als u op zoek bent naar een speciale soort glas, een oplossing voor een specifiek probleem of gewoon een stuk glas nodig heeft, bel ons dan of vul ons contactformulier in.

Soorten glas

Glas leveren en zetten voor de regio Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders & Onderhoud is gevestigd in Ede. We leveren en zetten glas voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor het leveren en zetten van uw glas?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of laten voorzien van glaswerk, we bieden u graag een scherpe offerte aan. Neem contact op met ons schildersbedrijf in Ede voor een eerlijke prijs van uw glaswerk.