Na-isolatie

Na-isolatie

Na-isolatie staat voor het isoleren van een pand of woning die al is gebouwd. Uw pand of woning kan dus nog prima van isolatie worden voorzien nádat deze is gebouwd. Na-isolatie is mogelijk bij de spouwmuur, het dak, de vloer en de ramen. De isolatiespecialisten van Achterberg Schilders & Onderhoud gaan graag voor u aan de slag om uw pand of woning te verduurzamen met behulp van na-isolatie.

Wij zijn er voor uw na-isolatie

Na-isolatie is vaak nodig bij wat oudere panden en woningen. Gevels kunnen worden geïsoleerd, net als uw dak en uw vloer, en uiteraard kan na-isolatie plaatsvinden door uw ramen te vervangen door dubbel glas of HR++ glas. Waarom zou u uw pand of woning laten na-isoleren? U verhoogt uw comfort, uw energierekening wordt lager en u werkt en woont groener, duurzamer en milieuvriendelijker. Onze verduurzamingsspecialisten bekijken graag de mogelijkheden tot na-isolatie van uw pand of woning met u.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Achterberg Schilders is een professioneel schildersbedrijf met 100 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons schilder- en onderhoudswerk. Daarom is ons schildersbedrijf VCA**-gecertificeerd. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor schilderwerk, glasdiensten, onderhoud en renovatie en verduurzaming.

We werken voor verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, woningcorporatiesgemeenten, retail– en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in heel Nederland.