Renovatie

Renovatie

Panden verouderen snel. Tenminste, als er niets aan gedaan wordt. Tijdelijk onderhoud is dan ook erg belangrijk. Toch wordt het nog te vaak uitgesteld. Dit zorgt voor veel achterstallig onderhoud en panden die in slechte staat verkeren. Wij kunnen u op tijd helpen bij het onderhoud van uw woonhuis of bedrijfspand. Heeft uw pand achterstallig onderhoud of overweegt u een onderhoudscontract? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet en informeren u graag over de beste oplossingen.

Staat van het pand, houtrot en schilderwerk

Voordat we beginnen met het renoveren of het schilderwerk houden wij altijd eerst een inspectie. Uit deze inspectie blijkt o.a. de staat van het hout. Vaak zit er houtrot dat op eerste zicht niet wordt gezien. Dit kan grote kosten en vervelende consequenties met zich meebrengen. Zeker als hier niet op de juiste manier iets aan gedaan wordt. Renoveren, kozijnen vervangen, stukken houtrot verwijderen en deels nieuw kozijnhout aanbrengen is dan noodzakelijk voordat er met het schilderwerk kan worden begonnen. Het renoveren en vooral het tijdig uitvoeren van renovatiewerk is belangrijk om de levensduur van uw pand te verlengen.

Onze renovatie specialisten en onze vakschilders

Onze renovatiespecialisten staan klaar en zijn u graag van dienst bij uw renovatiewerk. Ook onze schilders gaan graag voor u aan het werk om ervoor te zorgen dat uw pand of woning er weer perfect uitziet. De combinatie van renovatiewerk en het opnieuw schilderen van het pand, zorgt ervoor dat het er weer netjes en verzorgt uitziet. Én u kunt er langer van genieten!