Balustrades

Een glazen balustrade is een perfect alternatief voor de standaard hekwerken of relingen. Zowel in een woning als in een kantoor creëren glazen balustrades een elegant en stijlvol effect. Maar ook buiten kunnen glazen balustrades een gebouw net die extra ‘finishing touch’ geven. Onze professionele glaszetters helpen u graag.

Glas offerte aanvragen

Heeft u glas nodig? Stel uw glas samen en voer de maten van het glas in. U krijgt daarna vrijblijvend een offerte op maat. Een adviseur neemt daarna contact met u op om de offerte met u door te nemen.

Offerte aanvragen >

Informatie glas opvragen

Wilt u glas bestellen, maar wilt u nog iets meer over onze glas producten weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u met advies en u kunt het glas bestellen via onze adviseurs.

Informatie opvragen >

Creëer een ruimtelijk gevoel

Het grote voordeel van een glazen balustrade is het ruimtelijke gevoel dat wordt gecreëerd. Zo zorgt een mooie glazen balustrade voor meer licht in uw woning of ruimte. Glas laat namelijk veel meer licht door dan de traditionele hekwerken of relingen. Tegelijkertijd creëren glazen balustrades ook een afscheiding tussen verschillende ruimtes, zonder dat het direct afgesloten lijkt.

Balustrades voor buiten

Niet alleen in een woning of een kantoor, maar ook buiten zijn glazen balustrades een prachtig stijlelement. Zo kunnen wij glazen balustrades plaatsen op bijvoorbeeld uw balkon. Ook de galerij van een flat of appartementencomplex krijgt een geheel nieuwe uitstraling wanneer er glas wordt gebruikt. Hierbij kunt u ook kiezen voor matglas. Dit geeft een gevoel van vrijheid zonder dat het ten koste gaat van uw privacy.

Optimale veiligheid

Het belangrijkste doel van een balustrade is uiteraard het creëren van een veilige woon- of werkomgeving. Daarom zorgen wij ervoor dat het glas dat wij voor onze balustrades gebruiken altijd voldoet aan de kwaliteitseisen. Zo bent u verzekerd van niet alleen een prachtige eindresultaat, maar ook van optimale veiligheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft balustrades? Neem dan contact met ons op.