Isolatieglas voor woningen

Isolatieglas voor woningen

Een prettige binnentemperatuur is belangrijk in uw woning. Goed isolatieglas helpt hierbij. Isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasplaten, dubbel glas zorgt er namelijk voor dat uw woning minder warmte verliest. Zo draagt dubbel glas bij aan een optimaal wooncomfort. Achterberg Schilders & Onderhoud helpt u graag bij de juiste keuze!

Glas offerte aanvragen

Heeft u glas nodig? Stel uw glas samen en voer de maten van het glas in. U krijgt daarna vrijblijvend een offerte op maat. Een adviseur neemt daarna contact met u op om de offerte met u door te nemen.

Offerte aanvragen >

Informatie glas opvragen

Wilt u glas bestellen, maar wilt u nog iets meer over onze glas producten weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u met advies en u kunt het glas bestellen via onze adviseurs.

Informatie opvragen >

Voordelen isolatieglas

Isolatieglas bestaat altijd uit minimaal twee glasplaten, met daartussen de spouw: een holle ruimte tussen de glasplaten. Het grootste voordeel van dubbel glas is dat het naast het isoleren van de woning ook het geluid van buiten tegenhoudt. Isolatieglas is verkrijgbaar in verschillende soorten. De nieuwe generatie HR++ isolerend dubbelglas beperkt optimaal het warmteverlies in de koudere seizoenen. Beter dan standaard HR++ isolatieglas. Voor een woning raden wij aan om te kiezen voor twee of drie laags glas. Daarmee creëert u de ideale geluidsisolatie.

Prettig klimaat

Een aangenaam klimaat in uw woning is belangrijk voor uw gezondheid. Met isolatieglas houdt u de warmte binnen en de kou buiten. Dit zorgt voor een comfortabele omgeving. Voor een gezond klimaat dient u isolerende en ventilerende maatregelen te treffen, zodat u zelf kunt zorgen voor een ideale luchtvochtigheid. Bij een te lage luchtvochtigheid zijn de ruimtes te droog en bij een te hoge luchtvochtigheid is de kans op verkoudheid aanzienlijk. Daarom is het belangrijk te zorgen voor een goede isolatie van uw woon- en leefruimte.

Bespaar geld door uw woning goed te isoleren

Door enkelvoudig glas te vervangen voor twee of drie dubbel glas, verliest uw woning minder warmte. Hierdoor hoeft u uw huis minder te verwarmen en bespaart u op energiekosten. Isolatieglas zorgt er namelijk voor dat er minder verlichting nodig is in uw woning, omdat dit glas uitzonderlijk veel daglicht binnenlaat. Het zonlicht zorgt er ook voor dat u in koude periodes minder hoeft te stoken. Wilt u uw huis beter isoleren? Wij komen graag langs om de mogelijkheden voor dubbel glas te bespreken. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd bij ons langskomen voor vrijblijvend advies.