Stucwerk

Specialist in stucwerk

Stucwerk is vakwerk. Het aanbrengen van stucwerk op muren en plafonds is een specialistisch karwei. Het beste resultaat stucwerk komt dan ook van vakkundige stucadoors. Onze stucadoors zijn zeer ervaren en zijn bedreven in verschillende soorten stucwerk en spackspuiten. Wij leveren de beste kwaliteit stucwerk.

Kwaliteit voor een goede prijs

We leveren kwaliteit stucwerk voor een goede prijs door efficiënt en met aandacht te werken. Achterberg Schilders is gespecialiseerd in allerlei soorten stucwerk, zoals:

Spackspuiten

Gaat u voor snel, eenvoudig en goedkoop stuken? Dan is spackwerk de stuc soort die bij uw wensen past. We geven u graag meer informatie over spackspuiten en komen graag eens langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Samen bespreken we of spackspuiten de beste oplossing is voor uw woning of bedrijfspand.

Pleisterwerk

Om uw muur mooi vlak te maken kunnen we deze pleisteren door een laag gipsmortel aan te brengen. Pleisterwerk is zowel geschikt voor binnen als buiten.

Spachtelputz

Spachtelputz is één van de bekendste soorten sierpleister. Het is een wandafwerking die veelvuldig wordt gekozen voor de binnenmuren van woningen, omdat het een warme en stijlvolle uitstraling geeft. Wilt u spachtelputz aanbrengen op uw muren om een warme sfeer te creëren in uw woonkamer? Of wilt u hiermee de buitenkant van uw woning afwerken? Wij geven u graag een passend aanbod gebaseerd op uw wensen.

Granol

Er zijn verschillende manieren om pleisterwerk mooi af te werken. Eén van die manieren is granol stucwerk. U kunt met granol kiezen voor verschillende patronen en kleuren, waardoor u altijd iets kunt vinden dat bij uw stijl past. Wilt u uw wanden laten stucen door vakkundige stucadoors? We komen graag langs om de mogelijkheden met u door te spreken.

Herstelwerkzaamheden

Wij doen meer dan alleen het stuken van plafonds en muren van nieuwe huizen of projecten. Soms is er een reparatie nodig aan het stucwerk. Wij kunnen zowel binnen als buiten stucwerk repareren. Herstelwerkzaamheden in stucwerk zijn eenvoudig te verrichten. Het is wel belangrijk dat de reparatie zorgvuldig wordt aangepakt en dat de juiste methode wordt gekozen. De ervaring en professionaliteit van onze stukadoors komt hierbij goed van pas.

Een offerte om uw stucwerk te laten doen?

Heeft u een beschadiging aan uw stucwerk of wilt u dat wij uw muren of plafond komen stuken? Neem contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Dit doen wij telefonisch of door bij u langs te komen. Zowel bij grote als kleine klussen zijn wij u graag van dienst.