Nudehof in Wageningen

Eind 2017 heeft Opella De Nudehof aan zorgvastgoedbelegger Estea verkocht. Met een grondige renovatie en modernisering tot gevolg! Het gaat om 65 huurappartementen voor senioren met een zorgvraag. De individuele appartementen zijn vergroot en hebben een totale metamorfose gekregen. Wij hebben het stuc- en spackwerk gedaan en de muren gesausd. Ook hebben we het glas,- en schilderwerk op ons genomen. Een mooie klus met een resultaat dat er zeker mag zijn!

Onze werkzaamheden

De zorgwoningen worden stuk voor stuk instapklaar opgeleverd, zodat de bewoners zo weinig mogelijk zelf hoeven (laten) doen. Wij mochten een bijdrage leveren met de volgende werkzaamheden:

  • Stuc- en spackwerk
  • Scanplakken en sausen
  • Glas vervangen en ventilatieroosters monteren
  • Schilderwerk

Mede dankzij onze werkzaamheden kunnen de senioren genieten van hun nieuwe, comfortabele woning.

De Nudehof

De Nudehof biedt gelijkvloerse appartementen voor senioren met een zorgvraag in het centrum van Wageningen. Wonen op een prachtige plek met de zorg en diensten die zij nodig hebben! De eerste helft van de renovatie is inmiddels opgeleverd, de tweede helft is naar verwachting in het najaar klaar.

Achterberg Schilders voor vastgoedbeleggers

Achterberg Schilders krijgt steeds meer opdrachten van vastgoedbeleggers. Denk aan zorgwoningen als De Nudehof, maar ook aan grote bedrijfspanden etc. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.