Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie maakt uw huis duurzamer, comfortabeler en uw energierekening lager. Spouwisolatie is met name interessant omdat u de investering vaak binnen enkele jaren terugverdient. Onze isolatiespecialisten bekijken graag de mogelijkheden voor u. Kiezen voor Achterberg Schilders & Onderhoud is kiezen voor aandacht voor verduurzaming.

Wij zijn er voor uw spouwmuurisolatie

De ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur heet de spouw. Vaak is deze ruimte circa 10 centimeter breed. Door deze ruimte met isolatiemateriaal op te vullen ontsnapt warmte minder gemakkelijk via uw muren uit uw woning of pand. Dit voelt u terug in comfort en u ziet het terug op uw energierekening. Onze verduurzamingsspecialisten bekijken samen met u wat spouwmuurisolatie u kan opleveren en gaan graag voor u aan de slag.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Achterberg Schilders is een professioneel schildersbedrijf in Ede met 95 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons schilderswerk. Daarom is ons schildersbedrijf in Ede en Amersfoort VCA**-gecertificeerd. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor behangwerk, glas leveren en zetten en onderhouds- en reparatiewerk.

We werken voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, vereniging van eigenaren (vve’s), gemeenten, retail- en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in Gelderland en Utrecht.