Kozijnreparatie- en vervanging

Kozijnreparatie- en vervanging

Altijd doen wat we beloven. Altijd de aandacht die u mag verwachten voor uw project. Altijd een eerlijke prijs die in verhouding staat tot de inzet en zorg voor uw huis, bedrijf of instelling. We nemen uw project serieus. Altijd. Of het nu glasschade, schilderwerk of onderhoud is.

Wij zijn er voor al uw glasdiensten

Wilt u uw ruit vervangen, gaat u nieuwbouwen of heeft u glasschade? Onze glasspecialisten staan altijd voor u klaar. Achterberg Schilders is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren, zetten en vervangen van alle soorten glas. Wilt u direct glas bestellen? Ga dan naar onze glashandel pagina.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Achterberg Schilders is een professioneel schildersbedrijf in Ede met 95 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons schilderswerk. Daarom is ons schildersbedrijf in Ede en Amersfoort VCA**-gecertificeerd. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor behangwerk, glas leveren en zetten en onderhouds- en reparatiewerk.

We werken voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, vereniging van eigenaren (vve’s), gemeenten, retail- en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in Gelderland en Utrecht.