Spatwanden

Spatwanden

Wilt u uw keuken moderniseren? U kunt bij ons kiezen voor mooi afgewerkte spatwanden. Deze spatwanden bieden uw muren maximale bescherming tegen aanslag of noodzakelijke investeringen in onderhoud. Een achterwand van glas zorgt tevens voor een natuurlijke lichtinval, waardoor er meer licht de keuken in komt. Om dit te realiseren biedt Achterberg Schilders & Onderhoud verschillende soorten glas waarmee wij deze moderne spatwanden verzorgen.

Glas offerte aanvragen

Heeft u glas nodig? Stel uw glas samen en voer de maten van het glas in. U krijgt daarna vrijblijvend een offerte op maat. Een adviseur neemt daarna contact met u op om de offerte met u door te nemen.

Offerte aanvragen >

Informatie glas opvragen

Wilt u glas bestellen, maar wilt u nog iets meer over onze glas producten weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u met advies en u kunt het glas bestellen via onze adviseurs.

Informatie opvragen >

Maximale bescherming

Een achterwand van glas draagt bij aan de duurzaamheid van de keuken. De achterwand is namelijk makkelijk schoon te maken. Hiermee voorkomt u permanente vlekken en veroudering van de keuken. Dat is op zowel de korte als lange termijn beter voor uw hygiëne. Ook bespaart u op onderhoudskosten. De spatplaten zijn gelakt waardoor ze er modieus en stijlvol uitzien.

Grotere lichtinval

Een achterwand van glas brengt nog meer voordelen met zich mee. Doordat het natuurlijke licht terugkaatst, lijkt de ruimte groter. Met schittering is glas fraai om te zien. Daarbij wordt de keuken met doorschemerende werking visueel ruimer. Bovendien zorgt glas voor een moderne uitstraling én heeft het geen zwarte voegranden waardoor de spatwanden er niet complementair uitzien.

Verschillende soorten glas

Voor de spatwanden heeft u de keuze uit verschillende soorten glas, afhankelijk van uw voorkeuren. U kunt kiezen voor transparant glas of glas met een dekkende kleur. Doorgaans wordt achter het fornuis gekleurde beglazing gebruikt als gehard glas of vlakglas. Twijfelt u over de mogelijkheden of wilt u meer informatie om de juiste keuze te kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.