Systeemplafond

Systeemplafonds

U zoekt een betrouwbare, vakkundige leverancier van systeemplafonds? Achterberg Schilders & Onderhoud levert en plaatst uw systeemplafond en biedt steengoede service. Om wat voor ruimte het ook gaat, wij verzorgen de montage van systeemplafonds voor grote en kleine projecten.

Wij zijn er voor uw systeemplafonds

Een systeemplafond is een plafond dat iets lager hangt dan het daadwerkelijke plafond van het pand. Voordeel hiervan is dat boven het systeemplafond volop ruimte is om kabels en leidingen weg te werken. Het systeemplafond bestaat uit een rooster met plafondplaten. Deze plafondplaten zijn leverbaar is diverse maten en materialen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Achterberg Schilders is een professioneel schildersbedrijf met 100 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons schilder- en onderhoudswerk. Daarom is ons schildersbedrijf VCA**-gecertificeerd. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor schilderwerk, glasdiensten, onderhoud en renovatie en verduurzaming.

We werken voor verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, woningcorporatiesgemeenten, retail– en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in heel Nederland.