Systeemplafond

Systeemplafonds

U zoekt een betrouwbare, vakkundige leverancier van systeemplafonds? Achterberg Schilders & Onderhoud levert en plaatst uw systeemplafond en biedt steengoede service. Om wat voor ruimte het ook gaat, wij verzorgen de montage van systeemplafonds voor grote en kleine projecten.

Wij zijn er voor uw systeemplafonds

Een systeemplafond is een plafond dat iets lager hangt dan het daadwerkelijke plafond van het pand. Voordeel hiervan is dat boven het systeemplafond volop ruimte is om kabels en leidingen weg te werken. Het systeemplafond bestaat uit een rooster met plafondplaten. Deze plafondplaten zijn leverbaar is diverse maten en materialen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Achterberg Schilders is een professioneel schildersbedrijf in Ede met 95 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons schilderswerk. Daarom is ons schildersbedrijf in Ede en Amersfoort VCA**-gecertificeerd. U kunt ons inschakelen voor schilderwerk, glasdiensten, onderhoud en renovatie, en verduurzaming.

We werken voor verenigingen van eigenaren (vve’s), vastgoedbeheerders, woningcorporaties, gemeenten, retail- en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in heel Nederland.