Timmerwerk

Timmerwerk

U zoekt een vakkundig timmerman voor uw woning of bedrijfspand? Achterberg Schilders & Onderhoud neemt uw klein timmerwerk uit handen.

Klein timmerwerk

Klein timmerwerk, zoals het repareren van houtrot, het vervangen van kozijnen en het plaatsen van een scheidingswand, dakraam of plafond, kunt u met een gerust hart overlaten aan de timmermannen van Achterberg Schilders & Onderhoud. Onze vakmensen hebben volop kennis en ervaring en denken graag met u mee.

Wij zijn er voor al uw timmerwerk

Achterberg Schilders is een professioneel schilders- en onderhoudsbedrijf in Ede met bijna 100 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons werk. Daarom is ons schildersbedrijf in Ede en Amersfoort VCA**-gecertificeerd. Naast timmerwerk kunt u ons inschakelen voor schilderwerk, behangen, glas leveren en zetten en onderhouds- en reparatiewerk.

We werken voor vereniging van eigenaren (vve’s), gemeenten, woningcorporaties, vastgoedbeheerders, retail- en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in een groot deel van Nederland.