Isolatieglas utiliteitsbouw

Isolatieglas utiliteitsbouw

Voor Achterberg Schilders & Onderhoud maakt het niet uit of het een ziekenhuis, een overheidsgebouw of een winkelpand betreft. We kunnen in elk soort pand isolatieglas vervangen of plaatsen. Tot de utiliteitsbouw behoren ook fabrieken, garages, woningbouw en kantoorpanden. We kiezen altijd het soort glas dat het beste past bij het type gebouw. Vanzelfsprekend doen we dit geheel in overleg met de klant.

Glas offerte aanvragen

Heeft u glas nodig? Stel uw glas samen en voer de maten van het glas in. U krijgt daarna vrijblijvend een offerte op maat. Een adviseur neemt daarna contact met u op om de offerte met u door te nemen.

Offerte aanvragen >

Informatie glas opvragen

Wilt u glas bestellen, maar wilt u nog iets meer over onze glas producten weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u met advies en u kunt het glas bestellen via onze adviseurs.

Informatie opvragen >

Voordelen van isolatieglas

Isolatieglas zorgt voor een betere isolatie dan enkel glas of enkele varianten met dubbel glas. De voornaamste voordelen van isolatieglas zijn het aangename klimaat dat wordt gecreëerd doordat er een goede temperatuur- en geluidsisolatie is. Doorgaans bestaat COOL-LITE isolatieglas uit twee –en soms drie- lagen glas met daartussen de spouw, een open ruimte tussen de glaslagen. Isolatieglas draagt bij aan een prettig klimaat en een goede isolering van zowel temperatuur als geluid. Naast de prestatie van het glas wordt er ook gekeken naar de kleur en het type glas dat bij de stijl van het gebouw past.

Een aangenaam klimaat

Een aangenaam klimaat in uw bedrijfspand is belangrijk om prettig en ongestoord te kunnen werken. Door isolatieglas blijft de warmte binnen en de kou buiten. Dit zorgt voor een comfortabele werkomgeving voor u en uw medewerkers. Voor een gezond klimaat dient u isolerende en ventilerende maatregelen te treffen, zodat u zelf kunt zorgen voor een ideaal luchtvochtigheidspercentage van 40 tot 60%. Bij een te lage luchtvochtigheid zijn de ruimtes te droog en bij een te hoge luchtvochtigheid is de kans op verkoudheid aanzienlijk. Daarom is het belangrijk te zorgen voor een goede isolatie van uw werkruimte.

Warmte- en geluidsisolatie

COOL-LITE isolatieglas is verkrijgbaar in verschillende soorten. Voor een bedrijfspand raden wij aan om voor twee of drie laags glas te kiezen. Twee of drie laags glas zorgt namelijk voor de ideale warmte- en geluidsisolatie. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat tevens de kozijnen goed geïsoleerd zijn. Achterberg Schilders & Onderhoud heeft verschillende soorten isolatieglas, u kunt ons altijd vrijblijvend advies vragen over welk glas het beste past bij uw woning of bedrijfspand. Bent u daarnaast benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van geluids- en glasisolering? Neem dan gerust contact met ons op.