Projectvloeren

Projectvloeren

U wilt de vloer van uw kantoor, horecagelegenheid of winkel vernieuwen? U zoekt een projectvloer die past bij uw interieur en sfeer? Achterberg Schilders & Onderhoud voorziet uw bedrijfspand van een vloer die aansluit bij uw wensen. Kiezen voor Achterberg Schulders & Onderhoud is kiezen voor aandacht voor uw vloer.

Wij zijn er voor al uw projectvloeren

De juiste vloer kiezen is belangrijk voor uw project. De vloer beïnvloedt de sfeer en uitstraling van de bedrijfsruimte en kan geluidsisolerend werken. Bovendien is het belangrijk dat uw vloer is afgestemd op de mate van gebruik. Onze projectvloerspecialisten kunnen u adviseren bij het kiezen van een vloer die past bij uw ruimte. We staan bekend om het leveren van hoge kwaliteit vloeren en bieden daarbij goede service.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Altijd doen wat we beloven. Altijd de aandacht die u mag verwachten voor uw project. Altijd een eerlijke prijs die in verhouding staat tot de inzet en zorg voor uw huis, bedrijf of instelling. We hebben aandacht voor uw project. Altijd. Of het nu glasschade, schilderwerk of onderhoud is.

We werken voor verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, gemeenten, retail- en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in heel Nederland.