Glasvliesbehang plakken

Glasvliesbehang plakken

Glasvliesbehang laten plakken? Glasvliesbehang wordt ook wel glasvezelbehang, renovliesbehang of scanbehang genoemd. Door uw wanden af te werken met glasvliesbehang voorziet u uw wanden van een stevige laag die u in elke gewenste kleur kunt schilderen. Onze vliesbehangers nemen het aanbrengen graag van u over. Kiezen voor Achterberg Schilders & Onderhoud is kiezen voor glasvliesbehangers met aandacht voor uw pand of woning.

Specialisten in glasvliesbehang

Glasvliesbehang is zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen, die vaak nog enige tijd werken. Ook is glasvliesbehang een goede oplossing voor oudere wanden. Het behang kan namelijk op tal van ondergronden worden geplakt. De behangers van Achterberg Schilders & Onderhoud werken met diverse soorten glasvliesbehang. Kies voor een gladde afwerking of juist met reliëf. Na het aanbrengen kunnen wij het behang voorzien van een mooie kleur muurverf.

Voordelen van vliesbehang

De voordelen van glasvliesbehang zijn legio. Wanden die gevoelig zijn voor beschadigingen of scheuren krijgen met glasvliesbehang een stevige toplaag. Het is financieel gezien ook een gunstige oplossing. U hebt vaak aan slechts één muurverflaag genoeg. Of u glasvliesbehang nu op een reeds geverfde muur, gestucte muur, spaanplaat of hardboard wilt plakken, het kan. De glasvliesspecialisten van Achterberg Schilders & Onderhoud zorgen voor mooi afgewerkte wanden.