Welk soort schilderprojecten in de winter?

Schilderwerk voor bedrijven en particulieren

Kunnen schilders in de winter dezelfde projecten uitvoeren als in de zomer? In de winter staan wij inderdaad voor u klaar voor uw schilderwerk, glas, onderhoud, renovatie en verduurzaming. Wilt u uw binnenwerk of uw galerij in de winter laten uitvoeren? Dan zorgen wij voor een extra mooie prijs.

Binnen schilderwerk

Schilderwerk binnen in de winter bestaat vaak uit het schilderen, sauzen of spuiten van plafonds. Ook wordt het opnieuw schilderen van de trap of de kozijnen aan de binnenzijde vaak ‘s winters gedaan. Het is belangrijk om zowel de binnenkant als de buitenzijde van uw kozijnen aan te pakken. De binnenzijde is net zo belangrijk, omdat ook aan deze zijde condens ontstaat. Is uw interieur toe aan een nieuwe uitstraling? De winter is een prima seizoen om ons hiervoor in te schakelen!

Combinatie van binnen – en buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is vooral in de winter afhankelijk van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het schilderwerk binnen zijn de weersomstandigheden minder belangrijk. De winter is de perfecte periode om uw woning in zijn geheel aan te pakken. Als het buiten te hard vriest of de luchtvochtigheid te hoog is, heeft dit effect op de verf. Een hoge luchtvochtigheid ontstaat in de winter niet alleen door regen, maar ook door dauw. Op dat moment kunnen wij het schilderwerk aan de binnenkant van uw woning of uw galerij uitvoeren. Maar wij ontfermen ons als het weer het toelaat graag op uw buitenschilderwerk. De winter is dan ook ideaal om zowel uw binnen- en buitenschilderwerk te combineren.

Buitenschilderwerk

Wanneer de weersomstandigheden het toe laten zijn onze schilders in de winter ook buiten aan het werk. Vaak kiezen mensen ervoor om in deze periode de kozijnen aan de buitenkant te schilderen. Wanneer wij de kozijnen aanpakken, dan controleren wij het hout direct op houtschade. Voordat we starten met schilderen, bewerken wij het hout met grondverf. De grondverf zorgt ervoor dat de aflakverf uiteindelijk goed hecht met de ondergrond. Daarnaast zorgt de grondverf ook voor de egalisering van de houten ondergrond. En een gladde ondergrond zorgt weer voor een glanzend eindresultaat!

Een offerte voor uw winterschilderwerk?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of laten voorzien van glaswerk, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons schildersbedrijf voor een eerlijke prijs van uw schilderwerk, glas of onderhoudswerkzaamheden.