Houtschadeherstel aan uw woning of bedrijfspand

Houtschadeherstel aan uw woning of bedrijfspand

Hout is één van de mooiste materialen om in een gebouw te verwerken. Hout is gevoelig voor weersinvloeden. Wanneer u het hout niet goed beschermd, kan er schade ontstaan. Uw houtwerk kan ook beschadigd raken door ongelukken of braakschade. Achterberg Schilders & Onderhoud herstelt het houtwerk voor u.

Onderhoud uw schilderwerk goed

Uw buitenhoutwerk heeft veel te verduren door de invloed van regen, wind en zon. Door een aangetaste laklaag of langdurige vochtigheid van het hout, ontstaat houtrot. Onderhoud uw schilderwerk daarom goed! Dit voorkomt houtrot. Mocht er toch houtrot ontstaan, dan repareren of vervangen wij delen van het houtwerk.

Aanpakken van houtschade aan uw pand

Om zo lang mogelijk zeker te zijn van een schadevrij pand, is het belangrijk dat u schade aan uw hout tijdig aanpakt. Vergeet ook niet de schade die u niet direct ziet, zoals houtrot onder de verflaag. Wanneer u het hout tijdig repareert, voorkomt u dat de schade aan het hout erger wordt. Bij Achterberg Schilders & Onderhoud kunt terecht voor onderhoud aan uw pand. Zo kunnen wij houtschade tijdig ontdekken en repareren.

Herstellen van braakschade

Is er bij u ingebroken? Dan is de kans groot dat het houtwerk beschadigd is. Ook kan het hang- en sluitwerk zijn aangetast. Wij begrijpen dat u in deze situatie zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Onze collega’s repareren daarom de schade op een professionele en snelle manier.

Houtschadeherstel voor de regio Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders & Onderhoud is gevestigd in Ede. We herstellen houtschade voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor uw houtschade?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of uw houtschade wil laten herstellen, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons schildersbedrijf in Ede voor een eerlijke prijs van het herstel van uw houtschade.