Spiegels

Spiegels

Achterberg Schilders & Onderhoud biedt een compleet assortiment moderne spiegels waarmee u invulling kunt geven aan uw persoonlijke stijl. Spiegels zijn de ideale oplossing om ruimtes optisch groter en lichter te laten lijken. We hebben verschillende soorten spiegels waardoor er altijd wel iets past bij uw wensen en behoeften.

Glas offerte aanvragen

Heeft u glas nodig? Stel uw glas samen en voer de maten van het glas in. U krijgt daarna vrijblijvend een offerte op maat. Een adviseur neemt daarna contact met u op om de offerte met u door te nemen.

Offerte aanvragen >

Informatie glas opvragen

Wilt u glas bestellen, maar wilt u nog iets meer over onze glas producten weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u met advies en u kunt het glas bestellen via onze adviseurs.

Informatie opvragen >

Voordelen spiegels

Spiegels zorgen ervoor dat ruimtes groter lijken. Ook lijken ruimtes lichter, doordat de muurspiegels het inkomende daglicht terug de ruimte in reflecteren. Spiegels zijn gemaakt van reflecterend materiaal zoals aluminium of zilver dat doorgaans duurzaam en milieubewust wordt toegepast. Als belangrijk onderdeel van het interieur zijn zowel muur- als douchespiegels prominente (functionele) decoraties. Het is gebruikelijk om spiegels te hebben in de bad- en slaapkamer.

Soorten spiegels

Niet in alle ruimtes passen dezelfde soort spiegels. In verschillende ruimtes kunt u kiezen voor ander soorten spiegels. Zo passen badkamer- en douchespiegels uiteraard beter in sanitaire ruimtes, waar verticale spiegels meer geschikt zijn voor binnendeuren. Buiten wordt spiegelglas meestal gebruikt voor gevels van onder meer kantoorpanden en winkels. We maken spiegels op maat in verschillende soorten en maten, waardoor deze perfect aansluiten op uw wensen.

Spiegelglas

Achterberg Schilders & Onderhoud maakt gebruik van spiegelglas dat geen giftige stoffen bevat en voldoet aan de eisen omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Gehard glas geeft architecten en ontwerpers meerdere mogelijkheden om veilig en duurzaam glas te maken voor verschillende ruimtes, van woonkamer tot slaapkamer. Wanneer u geïnteresseerd bent in spiegelglas, neem dan telefonisch contact met ons op.