Spuiterij

Achterberg Spuiterij

Voor het spuiten van uw deuren, kozijnen en keukenkasten kunt u terecht bij Achterberg Schilders & Onderhoud. Wij hebben een eigen spuiterij op locatie. Benieuwd wat hier de voordelen van zijn? U leest het hier.

Sneller te werk

Als u uw kozijnen of deuren laat spuiten bij Achterberg Schilders & Onderhoud, scheelt dat in de kosten én in tijd. U kunt het spuiten natuurlijk in uw eigen pand of woning laten doen, maar als het ergens anders gedaan wordt kunt u ondertussen gewoon verder met de overige (ver)bouw werkzaamheden. En dat zorgt voor een snellere oplevering!

Door onze eigen spuiterij is het voor onze vakmensen ook mogelijk om uw producten sneller klaar te hebben. Zo kunnen wij al veel werkzaamheden van te voren voorbereiden, zonder te moeten wachten op andere vaklui zoals de elektricien en timmerman die hun werkzaamheden afronden.

Altijd een egaal resultaat

Er werken vaak meerdere vakmensen tegelijk aan één klus. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een schilder en een elektricien die de laatste kabels nog moet leggen. Wanneer er geboord moet worden, komt er veel stof vrij. Door het spuitwerk te verplaatsen naar onze spuiterij voorkomt u dat er stof in de natte verf komt. Zo zien uw deuren er mooi egaal uit!

Op maat

Of u nu maar één kastje voor bij u thuis of 200 deuren voor een flatgebouw wilt laten spuiten, in onze eigen spuiterij is het mogelijk. Doordat wij zelf het werk inplannen, kunnen wij u maatwerk leveren.

Diensten combineren

Nadat uw kast of deur helemaal geschuurd is, kunt u het bij ons direct laten spuiten. Ook is het mogelijk om kozijnen te spuiten, waarna het glas er direct ingezet wordt. Zo kan het kozijn met glas vervoerd worden naar uw pand of woning en plaatsen we het als één geheel. Dit scheelt tijd en geeft meer gemak voor de werknemers op de bouw.

Een offerte voor uw spuitwerk?

Of u nu een deur, keukenkastje of uw kozijnen wil laten spuiten, wij bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons schildersbedrijf in Ede voor een eerlijke prijs van uw spuitwerk.