Scheidingswanden

Scheidingswanden

Wilt u ruimte in uw huis of bedrijfspand verdelen, maar wilt u niet dat het ruimtelijke gevoel verloren gaat? Kies dan voor een scheidingswand van glas. De wanden van Achterberg Schilders & Onderhoud bieden comfort en een ongedwongen, vrije manier van indelen.

Glas offerte aanvragen

Heeft u glas nodig? Stel uw glas samen en voer de maten van het glas in. U krijgt daarna vrijblijvend een offerte op maat. Een adviseur neemt daarna contact met u op om de offerte met u door te nemen.

Offerte aanvragen >

Informatie glas opvragen

Wilt u glas bestellen, maar wilt u nog iets meer over onze glas producten weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u met advies en u kunt het glas bestellen via onze adviseurs.

Informatie opvragen >

Voordelen glazen scheidingswand

Glas is heel geschikt om natuurlijk licht in de ruimte te creëren. Scheidingswanden bieden daarnaast extra ruimte en privacy. Ook geven scheidingswanden een unieke uitstraling. Gescheiden wanden koppelen functionaliteiten aan schoonheid en elegantie. Bijkomend voordeel dat er met ‘gescheiden’ ruimtes meer opties zijn om het meubilair en de het inventaris in te delen. Achterberg Schilders & Onderhoud adviseert u graag over de mogelijkheden.

Natuurlijk licht

Door middel van een scheidingswand van glas kunt u het licht naar binnen halen. Dit is erg fijn, want hierdoor wordt het daglicht gelijkmatig verdeeld. Ook op kantoor is een scheidingswand heel geschikt. Door een glazen scheidingswand creëert u een extra ruimte en dimensie in het pand. Het ruimtelijk effect is met een glazen wand groter dan met bijvoorbeeld een massieve of stalen scheidingswand. Door de natuurlijke uitstraling van de glazen wand gaat er voor uw gevoel geen oppervlakte verloren

Privacy en een unieke uitstraling

Door middel van de zandstralen-techniek kunnen wij het glas mat maken. Met deze techniek wordt lucht onder hoge druk vermengd met korrels, waardoor een schurende beweging wordt veroorzaakt. Er kunnen verschillende materialen worden gebruikt, afhankelijk van de gewenste grove of fijne structuur. Door het zandstralen kunt u een unieke uitstraling aan de ruimte geven, maar daarnaast ook privacy creëren. Bent u op zoek naar mogelijkheden voor scheidingswanden in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag met u welke opties we hebben.