Douchewanden & Badwanden

Douche- en badwanden

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen? Denk dan ook eens aan de mogelijkheden van een glazen douche- of badwand. Douche- en badwanden hebben verschillende voordelen. Zo zijn doucheschermen waterafstotend, waardoor het water binnen de cabine blijft. Daarbij geeft een doorschijnende douchewand een luxe uitstraling en komt er een natuurlijke lichtval de badkamer binnen. Achterberg Schilders & Onderhoud verzorgt dit graag voor u!

Glas offerte aanvragen

Heeft u glas nodig? Stel uw glas samen en voer de maten van het glas in. U krijgt daarna vrijblijvend een offerte op maat. Een adviseur neemt daarna contact met u op om de offerte met u door te nemen.

Offerte aanvragen >

Informatie glas opvragen

Wilt u glas bestellen, maar wilt u nog iets meer over onze glas producten weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u met advies en u kunt het glas bestellen via onze adviseurs.

Informatie opvragen >

Waterafstotend

Met de glazen douchewand houdt u zowel de warmte als het water binnen de ruimte. Het waterafstotende effect zorgt ervoor dat het water niet door de hele badkamer loopt. Doordat onze wanden roestvrij zijn, is er ook geen onderhoud nodig. Daarnaast maakt u de wanden makkelijk droog. Onze douche- en badwanden zijn dan ook zeer geschikt voor de lange termijn. Het geharde glas in de wanden zorgt voor een goede bescherming en veiligheid.

Luxueuze uitstraling

Naast het waterafstotende effect, geven onze glazen douche- en badwanden een moderne en luxueuze uitstraling. De douchewanden zien er mooier uit dan douchegordijnen, douchebakken of muren. Door het glas wordt een royaler gevoel gecreëerd. Naast de standaard badwanden hebben we ook inloopdouches en losse zijwanden in verschillende soorten en maten in ons assortiment.

Natuurlijke lichtval

Door te kiezen voor glazen douche- en badwanden kunt u meer licht naar binnen halen. Met een glazen douchewand creëert u extra ruimte in de badkamer. Het ruimtelijk effect is met een glazen douchewand groter dan bij bijvoorbeeld een inloopdouche. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van douche- en badwanden? Neem dan gerust contact met ons op.