Gevelreiniging

Gevelreiniging

Door de jaren heen ontstaat er door uitlaatgassen, regen en wind vervuiling aan uw pand. Het is daarom belangrijk om uw gevel regelmatig te reinigen. Afhankelijk van het soort gevel is een specifieke reinigingsmethode nodig. Onze ervaren gevelreinigers helpen u graag.

Een langere levensduur van uw pand

Houd uw pand goed schoon. Dit zorgt namelijk voor een langere levensduur en waarde behoud van uw woning of bedrijfspand. Vervuiling van de gevel kan op den duur zorgen voor schade aan de muur, zowel binnen als buiten. Voorkom dit door uw gevel tijdig te reinigen.

Reinig uw gevel met de juiste techniek

Achterberg Schilders & Onderhoud beschikt over verschillende technieken om uw gevel te reinigen. Is uw gevel ernstig vervuild door bijvoorbeeld graffiti? Dan stralen wij uw gevel. Heeft u te maken van verfresten op de gevel? Dan is het een goede optie om uw gevel chemisch te laten reinigen.

Een woning met historische waarde reinigen

Heeft u een oudere woning met historische waarde? Reinig uw gevel dan altijd voorzichtig! De gevel van uw woning kan het beste door middel van nevelstralen worden gereinigd. Bij deze techniek is de straal niet te hard, waardoor de gevel niet wordt beschadigd.

Gevelreiniging voor de regio Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders & Onderhoud is gevestigd in Ede. We reinigen gevels voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor uw gevelreiniging?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of uw gevel wilt laten reinigen, we bieden u graag een scherpe offerte. Wilt u advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.