Gevelreiniging

Gevelreiniging

Door de jaren heen ontstaat er door uitlaatgassen, regen en vandalisme vervuiling aan gevels en andere oppervlakken. Het is daarom belangrijk om uw gevel regelmatig te reinigen. Dit geldt niet alleen voor gevels van panden of woningen, maar ook voor fietstunnels, stadsbanken, viaducten, etc. Afhankelijk van de ondergrond van het te reinigen oppervlak is een specifieke reinigingsmethode nodig. Onze gevelreinigers zijn zeer ervaren gevelreinigers voor gemeenten, VVE’s, Rijkswaterstaat, pensioenfondsen en gebouweigenaren en helpen u graag.

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het verwijderen van vuil en aanslag op gevels, in andere woorden het schoonmaken van buitenmuren. Of het nu gaat om graffiti of vervuiling als gevolg van weer en milieuoorzaken, met behulp van een hogedrukspuit en speciale apparatuur wordt elke gevel weer blinkend schoon. We hebben jarenlange ervaring met reiniging van viaducten, tunnels en gebouwen.

Gevelreiniging stad

Of het nu gaat om fietstunnels, stadsbankjes, dorpshuizen of scholen, de gevelreinigingsspecialisten van Achterberg Schilders & Onderhoud reinigen elke gevel en oppervlak in stedelijke omgeving. Graffiti en natuurlijke vervuiling worden verwijderd en maken plaats voor een schone ondergrond, die we al dan niet kunnen verven, impregneren of coaten.

Geluidsarme gevelreiniging

We werken met apparatuur die in een van onze reinigingsbussen zijn ingebouwd en zijn geluidsarm. Ook op schoolpleinen, of andere geluidsgevoelige omgevingen kunnen gevels door ons worden gereinigd zonder dat u hinder ondervindt van het zware motorgeluid.

Een langere levensduur van uw pand

Houd uw pand goed schoon. Dit zorgt namelijk voor een langere levensduur en waarde behoud van uw woning of bedrijfspand. Vervuiling van de gevel kan op den duur zorgen voor schade aan de muur, zowel binnen als buiten. Voorkom dit door uw gevel tijdig te reinigen.

Een langere levensduur van uw pand

Houd uw pand goed schoon. Dit zorgt namelijk voor een langere levensduur en waarde behoud van uw woning of bedrijfspand. Vervuiling van de gevel kan op den duur zorgen voor schade aan de muur, zowel binnen als buiten. Voorkom dit door uw gevel tijdig te reinigen.

Een woning met historische waarde reinigen

Heeft u een oudere woning met historische waarde? Reinig uw gevel dan altijd voorzichtig! De gevel van uw woning kan het beste door middel van nevelstralen worden gereinigd. Bij deze techniek is de straal niet te hard, waardoor de gevel niet wordt beschadigd.

Waarom gevelreiniging door Achterberg Schilders & Onderhoud?

1. Na het reinigen kunnen we uw gevel ook direct impregneren of schilderen. Als schilders- en onderhoudsbedrijf met 100 jaar ervaring hebben we alle disciplines in huis.

2. We zijn ERM-gecertificeerd en ervaren met monumentaal schilderwerk. Ook uw monumentale pand is bij ons in vertrouwde handen.

3. Geluidsarm reinigen is mogelijk. In openbare ruimtes, rondom woningen van een VVE of bij een schoolgebouw kan het harde geluid van reinigingsapparatuur soms hinderlijk zijn. Bij Achterberg Schilders & Onderhoud hebben we ook geluidsarme reingingsapparatuur beschikbaar.

4. Onze gevelreinigers zijn vakmensen en hebben jarenlange ervaring met gevelreiniging bij gemeentes, Rijksoverheid, VVE’s en particuliere en zakelijke klanten.

Een offerte voor uw gevelreiniging?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of uw gevel wilt laten reinigen, we bieden u graag een scherpe offerte. Wilt u advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.