Partners

Partners

Achterberg Schilders streeft ernaar om u als klant altijd optimaal van dienst te zijn. Soms kunnen we dat samen met een andere partij beter dan alleen. Naast diverse vaste leveranciers en bedrijven hebben wij een intensieve samenwerking met:

Achterberg Glasdienst

Achterberg Glasdienst, voorheen ENKAglas, is een initiatief van Achterberg Schilders. Regelmatig kwam de vraag van particulieren, bedrijven, instellingen en verenigingen of Achterberg Schilders ook gebeld kon worden voor glasschade. Uiteraard was dit geen probleem, echter was onze organisatie op dat moment nog niet ingericht op 24 uur glasschade herstel.

Met de glasdienst in ons dienstenpakket staat er een professionele 24 uur glasdienst voor u klaar, waar u dag en nacht op kunt rekenen. We bieden 24-uurs glasservice in de gemeenten Barneveld, Ede, Veenendaal en Wageningen. We werken naast onze eigen klanten ook voor andere schilders en zelfstandige professionals. Kijkt u voor meer informatie op www.glasdienst.nl.

Achterberg Glasdienst

OnderhoudNL

OnderhoudNL ondersteunt haar leden bij het ondernemen. De ondernemersorganisatie beslaat ruim 2.200 specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering.

achterbergschilders-onderhoudnl

Achterberg Stukadoors

Achterberg Stukadoors was voorheen een zusteronderneming van Achterberg Schilders maar is sinds juni 2018 onderdeel van Achterberg Schilders geworden. Omdat stucwerk veel invloed heeft op schilderwerk bieden we dit nu aan onder één dak met Achterberg Schilders.