Timmerman renovatie en restauratie | Achterberg Schilders & Onderhoud

Timmerman renovatie en restauratie | Achterberg Schilders & Onderhoud

Heb je altijd al aan monumentale panden willen werken? Pak je kans als timmerman restauratie bij Achterberg Schilders in Ede!

Dit krijg jij

  • 25 vakantiedagen + 7 atv dagen
  • 37,5 uren per werkweek
  • Werk waar een vakman gelukkig van wordt
  • Werken met collega’s die houden van hun werk
  • Eigen bus met benodigd gereedschap

Timmerman bij Achterberg Schilders

Als Timmerman renovatie en restauratie bij Achterberg heb jij nog nooit exact hetzelfde onderdeel 2 keer gemaakt. Ieder kozijn, boeideel, dorpel of houten onderdeel dat je tegenkomt heeft een unieke maat. Er is geen seriematig werk en dikwijls sta je te werken aan een monumentaal pand. We zoeken daarom wel een beetje een ‘vakidioot’. Iemand die met de grootste precisie een (oud) houten onderdeel meeneemt, deze exact namaakt in de werkplaats en zo ophangt alsof het nooit anders was. Je werkt niet vanaf papier maar gebruikt je scherpe timmermansoog.

Het is bespreekbaar om naast timmerwerk ook regelwerk uit te voeren. In dat geval ben je veel in contact met klanten en collega’s om het uit te voeren timmerwerk in kaart te brengen. Je voert conditiemetingen uit voor bepaalde panden waarmee je rotte en te vervangen plekken aanduidt. Je overlegt met de werkvoorbereiding welke materialen en hoe veel uren er nodig zijn.

Achterberg Schilders & Onderhoud

Achterberg Schilders is een professioneel bedrijf dat werkzaam is binnen de schilders- en onderhoudsbranche in de regio Ede, Veenendaal, Amersfoort en Barneveld. Wij zijn er voor alle onderhoudsdiensten. Denk aan het plaatsen, vernieuwen of herstellen van kozijnen, gevels en boeidelen. Onze werkzaamheden bestaan uit mutatie onderhoud, houtrotsanering, kleine klussen voor VvE’s, gebouwbeheerders, stichtingen, zorginstellingen en in mindere mate particulieren.

Heb je interesse?

Als je jezelf dit werk ziet doen zijn we erg benieuwd waarom. Om je werk goed te doen verwachten we wel dat je redelijke ervaring hebt in ons vak en dat je binnen een halfuurtje rijden van Ede woont.

Hoe dan ook, we zijn blij dat je interesse hebt! Reageer dus vooral via het contactformulier. Bellen/appen mag ook naar Pieter Honkoop via 0644714097.

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.