Art en Johan

Per 1 januari 2019 hebben wij onze Edese collega Johan Jansen Beglazing en Schilderwerk B.V. overgenomen. Johan Jansen heeft het vak van huis uit meegekregen. In november 2012 heeft Johan het schildersbedrijf opgericht. De naam Jansen is als schilders- en glasbedrijf al decennia bekend in Ede en omgeving. Johan Jansen zal zich als Technisch directeur bij Achterberg Schilders met name gaan richten op het professionaliseren van de beglazingstak waar technische onderhoudsdiensten zoals houtrotsanering en kozijnherstel een onderdeel van zijn. Art Achterberg zal zich als Commercieel directeur met name gaan richten op het werven van schilders opdrachten en meerjarenplannen voor vastgoed eigenaren en grotere particulieren. Met de kennis, ervaring en materialen van beide bedrijven kan Achterberg Schilders u nog beter bedienen en haar diensten verder uitbreiden.

Uitbreiding werkgebied

Voor ons is deze overname een uitgelezen kans om uit te breiden binnen de regio Ede. De laatste jaren groeide het aantal opdrachten in zowel schilder- als glaswerk in de regio al flink. Wij willen deze groei doorzetten door uitbreiding en professionalisering van onze diensten.

Verhuizing van locatie

Er zal het één en ander veranderen voor de klanten en medewerkers van Johan Jansen. De huidige locatie van Johan Jansen aan de Venturistraat 2b zal verplaatsen naar het nieuwe pand van Achterberg Schilders aan de Bonnetstraat 22A te Ede, slechts 300 meter verderop. Alle medewerkers en materieel gaan mee naar Achterberg Schilders b.v.

Het nieuwe duurzame pand

Op 4 januari 2019 zijn wij verhuisd naar de Bonnetstraat 22A. Het gloednieuwe pand is voorzien van een glas- en schilderswinkel en is een van de eerste “nul op de meter” panden op het Edese industrieterrein. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het pand zeer duurzaam gebouwd. Alle wanden zijn van “Cradle to Cradle” materialen gemaakt, al het houtwerk is van FSC gekeurd hout en alle verlichting is op basis van LED. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, want aan alles is gedacht. Enkele honderden zonnepanelen en een warmtepomp installatie zullen meer dan nodig is voorzien in de energiebehoefte van Achterberg Schilders. Het pand biedt onze vakmensen alle ruimte om het werk in een prettige werkomgeving voor u voor te bereiden. En gewaardeerde medewerkers zullen de verdere groei van het schildersbedrijf mede mogelijk maken.